Chess Fusion

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2,034 TOPLAM İNDİRME
19.1 MB DOSYA BOYUTU

Chess Fusion, tek kişi ve iki kişi oynanabilen, 3 boyutlu grafiklere sahip satranç oyunu.

Chess Fusion, satranç oyununu ister yapay zekaya isterseniz de arkadaşınıza karşı oynamanıza izin veriyor. Harika 3 boyutlu grafik ve animasyonlarla süslenmiş oyun hem tablet hem de masaüstü bilgisayarda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda hiçbir ücret ödemeden keyifli oynayabileceğiniz onlarca satranç oyunu var ancak Chess Fusion, oyun modları ile benzerlerinden oldukça farklı. Yapay zekanın zorluk seviyesini dilediğiniz şekilde ayarlayabilmenin yanında çevrimiçi satranç sunucusu üzerinden dilediğiniz arkadaşınızı satranç oynamaya davet edebiliyorsunuz.

Hem satranca yeni başlamış birinin hem de bir satranç ustasının oynayabileceği bir satranç oyunu olan Chess Fusion’da üç farklı satranç tahtası yer alıyor ve satranç taşlarının tasarımı son derece kaliteli.

Chess Fusion Özellikleri:

  • Başlangıçtan profesyonele, ayarlanabilir yapay zeka
  • Üç farklı satranç tahtası ve taşı
  • Tek kişi, iki kişi ve çevrimiçi oyun modu
  • Üç boyutlu grafikler
Erkan Calp

Chess Fusion

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
874 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Chess Fusion, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir satranç oyunu.

Chess Fusion, satranç oyununu mobil cihazlara taşıyor; nerede olursanız olun ister yapay zekaya isterseniz de arkadaşlarınıza karşı oynamanıza izin veriyor. Tamamen ücretsiz gelen ve rahatsız edici reklam içermeyen satranç oyununu hem tabletinizde hem de akıllı telefonunuzda oynayabiliyor, ufak boyutlu olduğundan yükleme için fazla zaman harcamadan oyuna başlayabiliyorsunuz.

3 boyutlu satranç oyunları arasında yer alan Chess Fusion, tek kişilik, çift kişilik ve çevrimiçi oyun modunu bir arada sunuyor. Tek kişilik modda yapay zekayı kendi seviyenize göre ayarlayabiliyor ve hemen bitmeyen daha keyifli satranç maçlarına merhaba diyorsunuz. Yapay zekadan sıkıldığınız vakit geçiş yapabileceğiniz Çift kişilik modda yakınınızda bulunan arkadaşınıza oynamanın keyfini sürebiliyorsunuz. Çevrimiçi modda ise bir oyun kurup dilediğiniz kişiyi satranç oynamaya davet edebiliyorsunuz.

Üç farklı satranç tahtası sunan Chess Fusion, yeni satranç oyuncuları ve kendini geliştirmek için bir öğrenme modu sunmuyor. Tabii ki hangi taşın kaç kare ve hangi yönlere ilerleyebildiğini görebiliyorsunuz ancak yine de bir öğrenme bölümü içermeliydi. Bunun dışında oyunun hiçbir eksiği yok ve satranç oynamayı seven herkese şiddetle öneririm.

Erkan Calp

Chess Fusion

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME

Chess Fusion, hem tek başınızda hem de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafikler sunan bir satranç oyunu.

Chess Fusion, mobilde oynanan 3 boyutlu grafiklere sahip satranç oyunları arasında yer alıyor. 

İster tek başınıza karşı isterseniz de arkadaşlarınıza karşı oynama izin veren Chess Fusion, tamamen ücretsiz olarak geliyor ve hem iPhone hem de iPad üzerinde oynanabiliyor. 

Chess Fusion, her seviyede satranç oyuncusunun oynayabileceği şekilde hazırlanmış bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Tekli oyun modunda zorluğunu kendi belirlediğiniz yapay zekaya karşı oynuyorsunuz. Yapay zekaya karşı oynamak sıkıcı gelirse oyunun iki kişilik ve çoklu oyuncu modunu da denemenizi öneririm. 

Yeni ve kendini geliştirmek isteyen satranç oyuncuları için öğrenme bölümü içermeyen Chess Fusion’da seçebileceğiniz üç farklı satranç tahtası bulunuyor.

Erkan Calp

Chess Fusion

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Chess Fusion, Windows Phone Mağazası'ndaki en kaliteli satranç oyunu.

Chess Fusion, her seviyede satranç oyuncusunun oynayabileceği şekilde tasarlanmış ve hem tek kişilik hem de çevrimiçi oyun modu sunuyor.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonunuza ücretsiz yükleyebileceğiniz satranç oyunu 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş; satranç tahtasının ve taşların detayı ise harika. Grafikleri ile mağazadaki birçok satranç oyunu arasından sıyrılıyor.

Chess Fusion, tek kişi, iki kişi ve çevrimiçi olmak üzere üç farklı oyun modu sunuyor. Tek kişiliği seçtiğinizde yapay zekaya karşı oynuyorsunuz ve karşı tarafın hamleleri seçiminize göre farklılık gösteriyor. Yapay zekayı sona getirdiğinizde daha yavaş ve akılcı oynayan gerçek bir satranç oyuncusuna karşı oynadığınızı hissediyorsunuz. İki kişilik mod ise satrancı o anda yanınızda bulunan arkadaşınıza veya kardeşinize karşı oynama şansı sunuyor. Uzaktaki bir arkadaşınıza karşı oynamak içinse çevrimiçi modu kullanmanız gerekiyor.

Chess Fusion’da öğrenme modu bulunmuyor ancak oynamak istediğiniz taşın hangi yönlere hareket edebildiğini, kaç kare ilerleyebildiğini animasyon eşliğinde görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Chess Game

    3D Chess Game, tamamen ücretsiz oynayabileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunudur.
  • Toon Clash CHESS

    Toon Clash CHESS, her yaşta çocuğun oynayabileceği üç boyutlu satranç oyunu.
  • Chess By Post Free

    Chess By Post Free, Windows cihazlarınızda Facebook arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz online satranç oyunu.
  • Chess HD

    Chess HD, yapay zekaya veya gerçek oyunculara karşı oynayarak kendinizi geliştirebileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunu.
  • The Chess Lv.100

    The Chess Lv.100, Windows Mağazası'nda en çok indirilen satranç oyunudur.
  • Magic Chess 3D

    Magic Chess 3D, Windows 10 cihazlarda ücretsiz oynanabilir savaş temalı satranç oyunu.
  • Tournament Chess II

    Simülasyonlu ve turnuva özellikli 3 boyutlu gelişmiş satranç oyunu.
  • Real Chess 3D

    Ücretsiz ve 3 boyutlu santranç oyunu sayesinde hem eğlenceli hem de eğitici saatler sizi bekliyor.