Chest Workout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Chest Workout sayesinde daha sağlıklı ve hacimli görünen göğüs kaslarına sahip olabiliyoruz.

Chest Workout, spor salonuna gitmeye vakit bulamayan veya ev ortamında spor yapmak isteyen Android tablet ve akıllı telefon saihpleri için özel olarak geliştirilmiş bir spor uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı kullanarak daha hacimli ve sağlıklı görünen göğüs kaslarına sahip olmak mümkün oluyor.

Bildiğiniz gibi göğüs kası geliştirmenin en kestirme ve en verimli yolu şınav çekmektir. Chest Workout'ta ise şınavın onlarca farklı türevi yer alıyor. Bu sayede bildiğimiz şınav çekme egzersizine ek olarak farklı bölgeleri de etkileyen hareketler yapabiliyoruz. Söz konusu bu çeşitliliğe bağlı olarak göğüs bölgemizde yer alan tüm kas lifleri eksiksizce çalışmış oluyor.

Chest Workout'ın en dikkat çekici yanlarından birisi yer alan tüm hareketlerin videolar eşliğinde sunulması. Videolar, hareketleri en ince detaylarına kadar gösterdikleri için sakatlanma veya hareketi yanlış yapma riskimiz sıfıra iniyor. Eğer dilersek pilden tasarrruf etmek için ekranı kapatıp sadece sesli direktiflerden de faydalanabiliyoruz. Bu özellik sayesinde cihazımızı sık sık elimize almak zorunda kalmıyoruz.

Uygulamada kullanıcıların egzersizlerini takip edebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla takvim seçeneğine yer verilmiş. Her egzersizden sonra buraya notlar alırsak ne zaman çalıştığımızı daha rahat takip edebiliyoruz. Kapsamlı bir spor uygulaması olarak akıllarımızda yer eden Chest Workout, spor salonlarına gitmek için yeterli vakti bulamayan veya ev ortamında egzersiz yapmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Chest Workout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Chest Workout sayesinde göğüs kaslarımızı çalıştırıp daha güçlü ve şekilli bir vücuda sahip olabiliyoruz.

Chest Workout, spor salonlarına gitmeden evinde egzersiz yapmak isteyen kullanıcıların mutlaka edinmesi gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde vücudumuzun üst bölümünü spor aletlerine gerek duymadan geliştirebiliyoruz.

Bildiğiniz gibi göğüs kaslarını geliştirmenin en iyi yolu şınav çekmektir. Chest Workout isimli bu uygulama da şınav üzerine yoğunlaşıyor fakat farklı duruş pozisyonları ile şınav hareketini farklılaştırarak kullanıcıların en etkin egzersizleri gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Chest Workout'un dikaktimizi çeken özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 7 farklı egzersiz tipi (kolaydan zora doğru tasarlanmış)
  • HD videolar ile zenginleştirilmiş egzersiz planları
  • 6 sanal egzersiz hocası ile hareketleri daima doğru bir şekilde yapma şansı
  • Spotify ve iTunes desteği sayesinde egzersizler sırasında müzik dinleyebilme
  • Ekstra bir ağırlığa veya ekipmana ihtiyaç duymuyoruz

Uygulamada sunulan yüksek çözünürlüklü videolarda hareketlerin nasıl doğru yapılacakları gösteriliyor. Bu şekilde hem sakatlanmaların hem de verimsiz çalışmaların önüne geçiyoruz. Elbette bu tarz uygulamaları kullanmadan önce doktorunuza başvurmanız yerinde bir karar olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Idle Workout Master

    Rengarenk bir dünyaya ev sahipliği yapan Idle Workout Master oyunculara eğlence dolu anlar sunuyor.
  • Abs workout

    Abs Workout, karın kası gelişimi için tasarlanmış egzersizleri bir araya getiren bir uygulama.
  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.
  • 7 Minute Workout Challenge

    7 Minute Workout Challenge kapsamlı ve kolay anlaşılır içeriğiyle dikkat çeken bir egzersiz uygulaması.
  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.
  • 8 Minutes Abs Workout

    8 Minutes Abs Workout'u kullanarak sağlıklı bir vücuda kavuşabilir ve daha iyi görünen karın kaslarına sahip olabilirsiniz.