Chilly Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Chilly Rush, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir macera oyunu.

Chilly Rush, Android işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Büyük küçük her yaştan oyunseverin büyük bir keyifle oynayabileceği bu oyun tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Oyundaki temel amacımız altınları kötü kalpli McGreed tarafından çalınan Rosito, Pedro ve Chiquito'ya yardım etmek. Vakit kaybetmeden altınlarını taşıyan trenin arkasına takılan bu karakterlerin altında derme çatma, ufak bir vagon bulunuyor. Altınlarını geri alma hırsıyla tam güç ilerleyen karakterlerimizle yapmamız gereken şey rastgele serpiştirilmiş olan altınları toplamak. Tahmin ettiğiniz gibi ne kadar fazla altın toplarsak o kadar fazla puan alıyoruz ve hedefimize bir o kadar daha yaklaşıyoruz.

Chilly Rush'ta tam tamına 100 bölüm bulunuyor ve bu bölümler 20 farklı mekana dağıtılmış bir halde sunuluyor. Oyuncuları sürekli aynı yerde oynatıp sıkmadan bölümler arasında geçiş yapılıyor ve bu sayede daha uzun soluklu bir oyun deneyimi yakalanmış oluyor.

Aynı kategoride yer alan oyunların birçoğunda görmeye alışkın olduğumuz güçlendiriciler ve bonuslar bu oyunda da sunulan özellikler arasında. Bu öğeleri toplayıp zorlu maceramız sırasında avantaj elde edebiliyoruz.

Oyun her ne kadar tekli oyuncu modu üzerine kurulu olsa da kazandığımız puanları arkadaşlarımızla kıyaslayarak kendi aramızda bir rekabet ortamı da oluşturabiliyoruz.

Sonuç olarak başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Chilly Rush, boş zamanlarımızda oynabileceğimiz, keyifli ve insanı güldüren bir oyun.

Emircan Erdoğan

Chilly Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Cihlly Rush, arkadaş canlısı karakterlerimizin altınlarını geri almalarına yardım ettiğimiz eğlenceli bir oyun.

Chilly Rush, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli atmosferiyle öne çıkan, ücretsiz bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda Rosito, Pedro ve Chiquito isimli karakterlere kötü kalpli McGreed karşısında yardım etmeye çalışıyoruz. Dostane mizaçlı karakterlerimizin tek dertleri vardır o da çalınan altınlarını geri almak ve McGreed'i durdurmak.

Vakit kaybetmeden yola koyulan karakterlerimiz hemen bir vagonun arkasına atlıyor ve McGreed'in bulunduğu treni takip etmeye başlıyorlar. Bu esnada yapmamız gereken şey rastgele serpiştirilmiş olan altınları zıplayarak toplamak. Vagonumuzda iki karakter mevcut. Her ekrana bastığımızda biri zıplıyor ve yukarıdaki altınları topluyor. Tahmin ettiğiniz gibi ne kadar fazla altın toplarsak o kadar iyi.

Chilly Rush'ta 100 heyecanlı bölüm bulunuyor. Bölümlerdeki heyecan seviyesi ilerledikçe kademeli olarak artıyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alışkın olduğumuz bonuslar ve güçlendiriciler bu oyunda da mevcut. Bunları topladıkça oyunda hatırı sayılır bir avantaj elde ediyoruz.

Oyunda Amerika'dan alıntılanmış 20 farklı mekan bulunuyor. Bölümler bu mekanlara dağıtılmış bir halde sunuluyor. Bölüm sayısının mekan sayısına oranı epey tatmin edici. Aynı yerlerde uzun süre oynayıp sıkılmadan yeni bir mekana geçiş yapıyoruz.

Elde ettiğimizis korları arkadaşlarımızla paylaşma şansına sahibiz. Bu sayede kendi aramızda eğlenceli ve çekişmeli bir rekabet ortamı yaratabiliyoruz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Chilly Rush, her yaştan oyunseverin keyif alabileceği bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chilly Snow

    Dikkatli ilerlemeniz gereken bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Double Rush

    Double Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Crystal Rush

    Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stickman Rush

    Stickman Rush trafik içerisinde3 yol almaya çalıştığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Spirit Rush

    Spirit Rush, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Impossible Rush

    Impossible Rush, basit görünümlü zor Android oyunları sevenler için hazırlanmış ve de ücretsiz.