ChitChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

ChitChat uygulaması ile kişilerinize tek dokunuşla sesli mesaj gönderebilirsiniz.

ChitChat, telefon rehberinizde kişilere tek dokunuşla sesli mesaj göndermenize imkan tanıyan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Telefon numaranıza ihtiyaç duyan uygulama rehberinizdeki kişileri otomatik olarak içe aktarmaktadır. Kişi ekleme ile uğraşmadan istediğiniz kişiye sesinizi içeren mesajınızı gönderebilirsiniz.

Animasyonlu menülerle süslenmiş son derece modern ve sade arayüz ile gelen ChitChat’in kullanımı oldukça basit. Sesli mesaj göndereceğiniz kişiye dokunun ve basılı tutun. Bıraktığınızda sesli mesajınız karşı tarafa gönderiliyor. Karşı taraf mesajınızı dinlediğinde gönderdiğiniz mesaj otomatik olarak siliniyor.

ChitChat, grup mesajlaşmayı da desteklemektedir. Rehberinizden istediğiniz kişileri gruba ekleyebilir, gruptan dilediğiniz zaman ayrılabilir ve sohbeti silebilirsiniz. Kişilerinizin mesajlarınızı okuyup okumadıklarını çevrelerindeki renklerden anlayabilirsiniz. Kişinin resmi kırmızı ile işaretlenmişse o kişinin kayıt yaptığını, kişinin rengi yeşil ile işaretlenmişse o kişinin tüm mesajlarınızı dinlediğini, kişinizin resmi gri ile işaretlenmişse o kişinin mesajınızı henüz dinlemediğini gösteriyor.

ChitChat, arkadaşlarınıza sesli mesaj göndermenin en hızlı ve kolay yoludur.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MessageMe

    MessageMe, kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Microsoft Kaizala

    Grup iletişimleri ve iş yönetimi için tek bir uygulama
  • PlayStation Messages

    PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Agent

    Agent, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz ve görüntülü sohbet edebileceğiniz bir iOS iletişim uygulaması.
  • iMeet Mobile

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Hangouts

    Hangouts, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat, iş kullanıcılarını birbirine bağlıyor.
  • TinyShout

    TinyShout ile çevrenizdeki bir etkinliği, belirlediğiniz mesafede bulunan kullanıcılara iletebilir, onlarla iletişim kurabilirsiniz.