Chrome WOT

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17,788 TOPLAM İNDİRME
0.26 MB DOSYA BOYUTU

Google Chrome için geliştirilen WOT eklentisi tarayıcınızın güvenliğini sağlayarak sizi tehlikeli sitelerden uzak tutar.

WOT internette gezdiğiniz sitelerin güvenli olup olmadığını size kullanıcılarının oylarına göre gösteren bir eklenti. Farklı güvenlik derecelerine göre atanan renkler size sitenin güvenli olup olmadığını gösterecek.

WOT, dolandırıcılık yapan online alışveriş sitelerinden, zararlı yazılım bulaştıran sitelere kadar pek çok riskli siteyi size bildirerek hem sizi hem de ailenizi korur. WOT Google, Yahoo!, Bing gibi arama motorlarının sonuçlarında da siteleri güvenlik derecelerine gruplandırarak farklı renklerle sizi uyarır. Eklenti tüm bunların yanında Gmail, Yahoo! mail ve Hotmail hesaplarınızı da koruma altına alır.

WOT sistemine üye olarak eklentinin tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Üye olmasanız bile Chrome tarayıcınız üzerindeki WOT logosundan gezdiğiniz siteler için oylama yapabilirsiniz. Böylece sizde zararlı sitelere karşı kullanıcıları uyarmış olursunuz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Chrome SocialBro

    Chrome SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen bir Chrome eklentisidir.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.
  • Chrome Temam

    Chrome Temam, adından da anlayacağınız üzere Google Chrome tarayıcı kullanıcılarının kendileri içim temalar oluşturmasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir eklenti.
  • Hola! For Chrome

    Hola For Chrome, Google Chrome tarayıcı üzerinde kullanarak internet üzerinde daha hızlı gezebileceğiniz ve engellenen sitelere girebileceğiniz yararlı bir eklentidir.
  • Power Zoom for Chrome

    Power Zoom for Chrome, Wikipedia ve Facebook siteleri üzerindeki resimlerin üzerlerine geldiğinizde büyük görmenizi sağlayan Chrome eklentisidir.
  • SEO for Chrome

    SEO for Chrome adlı Chrome eklentisi sayesinde hızlı bir şekilde internet siteleri hakkında SEO bilgilerine ulaşabilirsiniz.