Chrono Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Chrono Tales, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Chrono Tales, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek zamanlı savaşların geçtiği oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Efsanevi yaratıkların yer aldığı bir rol yapma oyunu olan Chrono Tales, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda birbirinden farklı karakterleri seçebiliyor ve farklı özel yeteneklere sahip olabiliyorsunuz. Online bir şekilde oynanan oyunda diğer oyuncularla mücadele ediyor ve kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca oyunda kullandığınız karakterin kostümünü de değiştirebiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Ticaret sistemine de sahip olan oyunda itemlerinizi satabiliyor ya da diğer oyunculardan item satın alabiliyorsunuz. Gerçek hayatta olan evlilik, ilişki, yemin, ticaret gibi aktiviteleri başarılı bir şekilde yansıtmayı başaran Chrono Tales ile boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Diğer oyuncularla sohbet edebiliyor ve dövüşerek gücünüzü gösterebiliyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olan Chrono Tales, kolay oynanışı ve etkileyici atmosferiyle de ilgi çekiyor. Yüzlerce farklı kombini uygulayabileceğiniz oyunda çok eğleniyor ve savaşa doyuyorsunuz. Chrono Tales oyununu mutlaka denemelisiniz.

Chrono Tales oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Chrono Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
164 MB DOSYA BOYUTU

Chrono Tales, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.

Chrono Tales, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir rol yapma oyunudur. Stratejik kararlar alıp uygulamanız gereken oyunda diğer oyuncularla mücadele ediyor ve kendinizi geliştiriyorsunuz.

iPad ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunu olan Chrono Tales, gerçek zamanlı savaşların gerçekleştiği bir oyundur. Oyunda diğer oyuncularla mücadele ediyor ve aynı zamanda da karakterinizi geliştiriyorsunuz. Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda dilediğiniz karakteri seçebiliyorsunuz. Özel güçlerin ve yeteneklerin de yer aldığı oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Ayrıca kullandığınız karakterin üzerindeki elbiseleri de oyun içerisinde değiştirebiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Gelişmiş bir ticaret sistemine de sahip olan oyun boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirilebilir. Aynı zamanda diğer oyuncularla sohbet edebiliyorsunuz.

Gerçek hayatta olan evlilik, ilişki, yemin, ticaret gibi aktiviteleri başarılı bir şekilde yansıtmayı başaran Chrono Tales ile boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa ve etkileyici atmosfere sahip olan oyunu mutlaka denemeniz gerekiyor. Yüzlerce farklı kombini uygulayabileceğiniz Chrono Tales'i sakın kaçırmayın.

Chrono Tales oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tales from the Borderlands

    Tales from the Borderlands, Borderlands evreninde geçen bir macera oyunudur
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Tales of Wind

    Şehri şeytani güçlerden kurtarın.
  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Forgotten Tales RPG

    Onlarca kahraman ile aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Pirate Tales

    Hikaye odaklı ilerleyen farklı bir korsan savaş oyunu
  • Tales of Musou

    Gerçek zamanlı rol dünyasında savaşacağız.
  • Fierce Tales: Dog's Heart CE

    Anlamsız köpek saldırılarının nedenini araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.