Chuggington Ready to Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,332 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Chuggington Ready to Build, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir tren ve aile oyunudur.

Chuggington Ready to Build, mühendislere yardım edip Chugginton kentini kurmaya çalışacağımız bir aile oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerimizden rahatlıkla oynayabileceğimiz bu oyunda, tren raylarında meydana gelen sorunları çözmekten tutun da şehri inşa etmek için gerekli olan nesneleri kazanmaya çalışıyoruz. 

Öncelikle Chuggington Ready to Build'in görev tabanlı olduğunu söylemem gerekiyor. Rayları düzeltmek, köprüleri tamir etmek, yeni tüneller açmak ve kendi şehrinizi kurmaya çalışırken kazandığınız nesneleri kullanmak gibi oyun içinde yapacağınız pek çok şeyi görevleri takip ederek yapıyoruz. Bunları yaparken rayların üzerinde Tyne, Fletch veya Cormac gibi yeni karakterlerle de karşılaşıyoruz. Günü kurtarmak için yapabileceklerimizin sınırı yok. Yeri geliyor taşmaları temizliyoruz, yeri geliyor ateşleri söndürüyoruz. 

Oyun kontrollerinin de gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Hızı ve yönü kontrol edebiliyoruz, bununla da yetinmeyip gündüzden geceye kolaylıkla geçiş yapabiliyoruz. Mühendislerimizin şefi olan Zack'in yardımlarını adım adım uyguladıktan sonra zorluktan eser kalmıyor diyebilirim. Tek kötü yanı ücretsiz modda belli bir seviyeye geldikten sonra tam sürüm için para ödememiz gerekiyor. O seviyeye gelene kadar eğleneceğinize emin olabilirsiniz. 

Chuggington Ready to Build, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor. Trenlere ve aile oyunlarına meraklıysanız denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Chuggington Ready to Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
98.7 MB DOSYA BOYUTU

Chuggington Ready to Build, iPhone ve iPad cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir aile oyunudur.

Chuggington Ready to Build, iPhone ve iPad cihazlarımızda eğlenerek oynayabileceğimiz ve kendi şehrimizi inşa etmeye çalışacağımız bir aile oyunu. Chugginton kendini kurmaya çalıştığımız bu oyunda, tren üzerinde mühendislerimize yardım etmek için görevleri takip ediyoruz. Rayları düzeltmek, köprüleri tamir etmek, yeni tüneller açmak gibi oyun içinde yapabileceğimiz pek çok iş bulunuyor ve oynarken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmıyoruz.

Görev tabanlı ilerleyen oyunun en güzel yanı bizi sıkacak detaylara pek yer verilmiyor. Birbirini tekrarlayan görevlere rastladığımı söyleyemem. Taşmaları temizliyoruz, köprüleri tamir ediyoruz veya ateşleri söndürüyoruz. Kendi dünyamızı inşa etmemiz için gerçek anlamda yaratıcılığınızı konuşturmanız gerekiyor. Ayrıca görevleri sırasıyla takip ederken birçok yeni karaktere rastlayabiliyoruz. Günü kurtarmak için yapmamız gereken işleri sanal bir tren setinde gezerek kolaylıkla halledebiliyoruz.

Oyun kontrollerinin de gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Bunların yanında grafiklerde ciddi anlamda beğenimi kazandı. Böylesine basit gibi görünen bir oyunda iyi grafiklere rastlayacağımı açıkçası pek düşünmüyordum. Oyun kontrollerine geri dönersek, hızı ve yönü kontrol edebiliyoruz, bununla da yetinmeyip gündüzden geceye kolaylıkla geçiş yapabiliyoruz. Mühendislerimizin şefi olan Zack'in yardımlarını adım adım uyguladıktan sonra zorluktan eser kalmıyor diyebilirim. Tek kötü yanı ücretsiz modda belli bir seviyeye geldikten sonra tam sürüm için para ödememiz gerekiyor. O seviyeye gelene kadar eğleneceğinize emin olabilirsiniz. 

Chuggington Ready to Build, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor. Trenlere ve aile oyunlarına meraklıysanız denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pizza Ready

    Bir restoran işletme simülasyonu olan Pizza Ready'de, pişirmeden temizliğe kadar her işe koşmanız gerekiyor.
  • Build Away

    Build Away, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Build Roads

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Winter Craft 3: Mine Build

    Winter Craft 3: Mine Build, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir Minecraft benzeri oyun olarak tanımlanabilir.
  • Train Town: Build & Explore

    Android cihazlar için tren simülasyonu oyunudur.
  • Taps to Riches

    Taps to Riches, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Ready Set Golf APK

    Ready Set Golf APK, arkadaşlarınızla veya dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla golf oynayabileceğiniz bir Android oyundur. Özel odalara katılın, 100'den fazla golf sahasını keşfedin ve sıralamada en üstlere çıkın!