Çiçek Sepeti

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,385 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Çiçek Sepeti Android uygulaması ile mobil cihazınızı kullanarak arkadaşlarınızı sevindirebilirsiniz.

Türkiye'nin en geniş çiçek dağıtım ağına sahip çiçekçisi olma unvanını taşıyan Çiçek Sepeti'nin Android sürümü ile siparişlerinizi mobil cihazınızdan hızlıca verebilirsiniz. Çiçek, gurme ve hediye kategorilerinden oluşan binlerce hediyenin yer aldığı Çiçek Sepeti uygulaması ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Çiçek Sepeti web sitesinin tüm işlevlerini taşıyan mobil uygulama ile uygun fiyata binlerce çeşit hediye bulabilir, siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz. Her an her yerden çiçek, hediye, gurme siparişi vermenize olanak tanıyan uygulama sade arayüze sahiptir. Böylelikle hediyenizi kolayca seçebilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. Sipariş takip bölümünden siparişi numaranız ve e-posta adresini girerek siparişin durumunu anlık olarak takip etmeniz de mümkün. Siparişinizde ulaşmaması veya başka bir sorun oluşması durumunda ihtiyaç duyacağınız Destek menüsü de uygulamaya eklenmiş. Ayrıca hatırlatma özelliği sayesinde sevdiklerinizin özel günlerini kesinlikle unutmayacaksınız.

Çiçek Sepeti üyesi değilseniz uygulama içerisinden ücretsiz üyeliğinizi e-posta hesabınızı girerek veya Facebook hesabınıza bağlanarak hemen oluşturabilir, hesabınıza giriş yaparak siparişinizi verebilir ve tüm siparişlerinizi takip edebilirsiniz.

Erkan Calp

Çiçek Sepeti

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
13.5 MB DOSYA BOYUTU

Çiçek Sepeti uygulaması ile çiçek, gurme, hediye kategorilerindeki binlerce hediyeyi sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz.

Çiçek Sepeti'nin mobil uygulaması ile binlerce hediye arasından dilediğinizi seçerek sevdiklerinizin özel günlerini kutlayabilirsiniz. Yılbaşı hediyelerinden birbirinden renkli çiçeklere oldukça geniş hediye seçeneğine yer verilen Çiçek Sepeti'nin iPhone uygulamasını yükleyerek siparişlerinizi akıllı telefon ve tabletinizden vermenin kolaylığını yaşayın.

Çiçek Sepeti'nin iPhone uygulaması web sitesindeki tüm özelliklerini içermektedir. Dilediğiniz an dilediğiniz yerden çiçek, gurme, hediye kategorilerinden birini seçerek sevdiklerinize hediye etmenize imkan tanıyan uygulama aracılığıyla verdiğiniz siparişleri takip edebilirsiniz. Siparişinizin gecikmesi veya gelmemesi durumunda destek bölümündeki formdan durumunu bildirebilirsiniz. Aradığınız belli bir ürün varsa ürün ara bölümünü kullanarak hediyenizi koalyca seçebilirsiniz. Hesabım bölümünden geçmiş siparişlerinize ulaşabilirsiniz.

Sevdiklerinizin özel günlerini unutmanınızı sağlayan hatırlatıcı özelliğine sahip Çiçek Sepeti uygulamasına hızlıca üye olabilir, siparişinizi verebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çiçek Notları

    Çiçek Notları uygulaması 25 farklı kategoride yüzlerce notu sizlere sunuyor.
  • Hediye Sepeti

    Hediye Sepeti uygulamasında, sevdiklerinizi özel günlerde mutlu edecek hediyeler satın alabilirsiniz.
  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Osevio

    Osevio uygulamasıyla İstanbul içerisinde çiçek siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Yemeksepeti APK

    Yemeksepeti uygulaması ile Android telefondan yemek siparişi vermek çok kolay! Yemeksepeti Banabi ile de online market alışverişi yapın.
  • Tatil Sepeti

    Android İçin Tatil Sepeti Uygulamasıyla tatilsepeti.com üzerinden yapacağınız tüm işlemleri Android cihazınızla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Frantic Flower

    Frantic Flower, çiçek büyütme oyunları arasında en zoru.
  • Viridi

    Viridi ile gerçek hayattaki gibi mobil cihazlarınızda çiçek büyütün, kendi bahçenizi yaratın.