Çılgın Hırsız

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
65,619 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Çılgın Hırsızlar filminin oyunu Çılgın Hırsız Minion Rush adıyla Android kullanıcılarıyla birlikte.

Çılgın Hırsızlar filminin oyunu Android kullanıcılarıyla birlikte. Oyunun amacı verilen görevleri tamamlayarak bir sonraki bölüme geçmek. Oyunda yüzlerce görevi yaparken eğlenebilir, filmdeki Gru'nun Laboratuvarı ve Gru'nun Yerleşim Alanı gibi bilinen eğlenceli mekanlarda koşuşturabilir, Minyon adı verilen karakterinizi eşsiz kostüm, silah ve güçlendirmelerle kişiselleştirebilir, filmin kötü karakteri olan Vektör'le ve özel olarak oyun için yaratılan tüm yeni kötülerle savaşabilirsiniz.

Yenilikçi ve orijinal bir oyun olan Çılgın Hırsız ile; gizli bölgelerle, eşsiz boss savaşlarıyla ve inanılmaz güçlendirmelerle karşılaşabilir, özel animasyonları, seslendirmeleri ve son teknoloji 3B grafikleri tecrübe edebilir ve farklı, hareketli kamera açılarının keyfini çıkarabilir, ayrıca çeşitli bonus oyunlara katılabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli, sürükleyici ve keyifli bir koşma oyunu olan Çılgın Hırsız iki ile birlikte başından saatlerce kalkamayacağınız maceralara atılabilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Emircan Kavas

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazing Thief

    Amazing Thief, yetenekli bir hırsız ile bloklar arasında kaçarak en yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız bir Android koşu oyunudur.
  • Robbery Bob APK

    Robbery Bob APK Android oyunda bir hırsızın yerine geçiyorsunuz. Gizlilik esaslı oyunları seviyorsanız Robbery Bob'u oynamalısınız.
  • Paddle Panda

    Paddle Panda, başta panda olmak üzere pek çok farklı karakter ile nehirin çılgın sularına karşı ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Crazy Tongue Doctor

    Crazy Tongue Doctor (Çılgın Doktor) oyununda dişinden hasta olan insanları tedavi ederek iyileştirmelisiniz.
  • Infinite Giraffe

    Infinite Giraffe, çılgın bir zürafayı ve onun sınırsız uzayabilen boynunu yönettiğimiz oldukça tuhaf bir oyun. Oyunda zürafanın kafası yükseldikçe yukarıdan gelen engelleri atlatmaya ve ölmemeye çalışıyoruz.
  • Hırsız Polis 3D Araba Oyunu

    Hırsız Polis 3D Araba Oyunu, araba yarışı oyunu severlerin Android cihazları üzerinde oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir hırsız polis oyunudur.
  • Extreme Racing Adventure

    Çılgın pistler, çılgın yarışçılar
  • High Speed Police Chase

    High Speed Police Chase, polis ve hırsız olabildiğiniz aksiyon yüklü kovalamaca oyunu.