Cinepic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Harika videolar oluşturmanıza olanak sağlayan bir uygulama

Cinepic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video düzenleme uygulaması olarak dikkat çekiyor. Büyüleyici 15 saniyelik videolar oluşturmanızı sağlayan bir uygulama olan Cinepic ile yaratıcılığınızı konuşturabiliyorsunuz.

Özel anlarınızı birleştirip harika videolar ortaya çıkarmanızı sağlayacak türden bir mobil uygulama olan Cinepic, özel efektleri ve onlarca işlevsel özelliğiyle dikkat çekiyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile yüzlerce farklı kombinasyonda videolar oluşturabiliyorsunuz. Unutulmaz anlarınızı daha da özel kılmak için tercih edebileceğiniz uygulama sizleri bekliyor. Müzik kütüphanenizden farklı türde müzikleri de videolarınıza ekleyebileceğiniz uygulama ile tamamen ücretsiz bir kullanıma sahip oluyorsunuz. Videolarınızı her türlü sosyal medya hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz. Videolarla kolaj yapmayı sevenlerin telefonlarında mutlaka olması gereken türden bir uygulama olan Cinepic'i sakın kaçırmayın.

Cinepic uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cinepic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Harika videolar oluşturmanızı sağlayan bir uygulama

Cinepic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir video kolaj uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Harika videolar oluşturup sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanıza olanak sağlayan Cinepic, sizleri bekliyor.

Özel efektler uygulayıp birbirinden farklı kolajlar yapmanıza olanak sağlayan bir video düzenleme uygulaması olan Cinepic, özel anlarınızı daha özel kılmanızı sağlıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile yüzlerce farklı kombinasyonda videolar oluşturabiliyorsunuz. Unutulmaz anlarınızı daha da özel kılmak için tercih edebileceğiniz uygulama sizleri bekliyor. Birbirinden farklı müzikleri de videolarına ekleyerek daha güzel videolar oluşturabileceğiniz uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Videolarla kolaj yapmayı sevenlerin telefonlarında mutlaka olması gereken türden bir uygulama olan Cinepic'i sakın kaçırmayın.

Cinepic uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • MOCR

    MOCR uygulamasında videolarınızı etkili bir şekilde düzenleyebileceğiniz faydalı araçlar sunuluyor.
  • Motionleap

    Kapsamlı bir fotoğraf editörü olan Motionleap, benzersiz animasyonları ve ilgi çekici efektleri içerisinde barındırıyor.
  • PosterLabs

    PosterLabs fotoğraf çekmeyi sevenlerin tercih edebileceği kapsamlı ve kolay kullanım özellikleri sunan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Videoshop

    Videoshop, videolarınızı kesip biçebileceğiniz, ses ve müzik ekleyebileceğiniz kapsamlı bir Android video düzenleme uygulaması.
  • A Beautiful Mess

    A Beautiful Mess, kapsamlı ve zengin bir fotoğraf düzenleme aracı arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.