Circle Frenzy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Circle Frenzy'de durmadan hareket eden karakterimizi etraftaki objelere çarpmadan ilerletmeye çalışıyoruz.

Circle Frenzy, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış, eğlenceli ve ekrana kilitleyen bir beceri oyunu olarak dikkatlerimizi çekti. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kulağa kolay gibi gelen fakat oynadıkça gerçeklerin çok farklı olduğunu anladığımız bir görevi yerine getirmek için mücadele ediyoruz.

Oyuna girdiğimizde karşımıza herkesin ilgisini çekebilecek düzeyde renkli grafikler çıkıyor. Canlı görünen bu grafikler oyunun kalite havasını da bir üst kademeye taşıyor. Elbette tamamlayıcı faktör olan ses efektleri de gayet iyi bir şekilde tasarlanmış.

Grafiklerden gözümüzü aldıktan sonra oyuna başlıyoruz. Temel görevimiz kontrolümüze verilen karakteri engellerden kaçırmak ve mümkün olduğunca fazla tur atmak. Yuvarlak bir parkurda koşuyoruz ve sürekli olarak karşımıza yeni engeller çıkıyor. Hızlı refleksler sergileyerek bunları aşmaya çalışıyoruz. Her turumuzda engellerin yapısı değişiyor.

Ekrana basit tıklamalar yaparak karakterimizi zıplatabiliyoruz. Zaten çok fazla bir şey yapmamız gerekmiyor. Açıkçası bu durum bir süre sonra oyunun monoton olmasına yol açabiliyor. Fakat genel olarak başarılı ve uzun vakitler oynanabilecek bir oyun.

Emircan Erdoğan

Circle Frenzy

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

Circle Frenzy'de engellerden kaçarak mümkün olduğunca ileri gitmeye çalışıyoruz.

Circle Frenzy, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda çizgi filmlerden fırlamış gibi görünen bir karakterin kontrolünü ele alıyor ve önümüze çıkan engelleri aşarak mümkün olduğunca ilerlemeye çalışıyoruz.

Görevimiz kulağa basit gibi gelse de bir noktadan sonra işle içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Yapmamız gereken üç şey var; koşmak, zıplamak ve eğilmek. Bu hareketleri yaparak önümüze çıkan engelleri aşmamız ve uzun bir süre boyunca ilerlememiz gerekiyor.

Circle Frenzy sonsuz oyun yapısına sahip olduğu için ne kadar oynarsak oynayalım bitiremiyoruz. Fakat bu durum bazen sıkıcı olmasına yol açabiliyor. Açıkçası birkaç değişiklik ile monoton oyun yapısının kırılmasını beklerdik fakat uzun bir süre boyunca sadece renkleri değişen mekanlarda mücadele etmemiz gerekiyor. Onun haricinde oyunda herhangi bir görsel tatminsizlik söz konusu değil. Animasyonlar gayet kaliteli bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Circle Frenzy'nin tek eksi yanı belirttiğimiz gibi uzun süre aynı giden oyun yapısı. Eğer beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Circle Frenzy sizin için iyi bir seçim olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Frenzy 3

    Farm Frenzy 3 ücretsiz bir çiftlik kurma oyunudur
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.
  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.