Circle The Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Circle The Dot, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip keyifle oynayabileceğiniz yeni ve farklı bir bulmaca oyunudur.

Circle The Dot, oldukça basit yapısına rağmen oynaması son derece zor ve keyifli bir Android bulmaca oyunudur. Oyunda yapmanız gereken mavi noktanın etrafını turuncu noktalar ile kapatarak kaçmasına engel olmak. Tabi bunu yapmak söylemesi kadar kolay olmuyor. Çünkü oyundaki mavi topumuz biraz akıllı.

Çevresini tamamen turuncu toplar ile kaplayarak kaçmasına engel olmaya çalışacağınız mavi top için hamlelerinizi son derece akıllı yapmanız gerekiyor. Çünkü yapabileceğiniz hamle sayısı limitli ve ekranda yazıyor.

Grafik olarak oldukça sade ve modern görünüme sahip olan Circle The Dot oyununda bulunan online liderlik sıralaması üzerinde en çok puana sahip oyuncuları görebilirsiniz. Bu sayede kendi skorunuzu diğer oyuncular ile kıyaslayarak oyunda ne kadar başarılı olduğunuzu görebiliyorsunuz. Sınırsız oynama hakkı sayesinde topu kaçırsanız bile yeniden başlayarak devam edebilirsiniz.

Oyunu denerken edindiğim tecrübelere göre konuşmam gerekirse oyun biraz zor. Hatta epey zor. Sandığınız kadar kolay çözebileceğiniz bir bulmaca oyunu değil. Bu nedenle hamlelerinizi akıllıca yapmanız gerektiğini yineliyorum.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde boş vakitlerinizi değerlendirmek yada keyifli vakit geçirmek için bir oyun arıyorsanız Circle The Dot'a bir şans verebilirsiniz.

Barış YANIK

Circle The Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Circle The Dot, farklı ve eğlenceli yapısı ile bulmaca çözmeyi seven oyuncuların hem keyifli vakit geçirmelerini hem de beyin fırtınası yapmalarını sağlayacak olan yeni bir iOS bulmaca oyunudur.

Circle The Dot, basit olarak tek olan mavi topun turuncu toplardan kaçmasını engellemeye çalışacağınız yeni, eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunudur. İlk cümlede belirttiğim şekilde oyunun yapısı oldukça basit ve tek bir kuralı var. O da mavi topu kaçırmamak. Peki bunu nasıl yaparım diye düşünüyorsanız, gri noktaların üzerlerine dokanarak onları turuncu yapacaksınız. Turuncu toplar mavinin topun önüne koyulmuş birer engel gibiler. Fakat mavi top, düz ve basit bir top olmadığı için belli durumlarda mavi topları atlatabiliyor. Bu nedenle hamlelerini düzgün yaparak mavi topu sıkıştırarak onu kapana kıstırmalısınız.

Oyunda yapacağınız hamle sayısının sınırlı olması nedeniyle oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Şayet hamle sayını bittiğinde mavi topu sıkıştıramazsanız başarısız oluyorsunuz. Bu durumda da baştan başlamanız gerekiyor. Kimi zaman imkansız diyerek telefonu elinizden atacak hale geldiğinizi şimdiden görüyor gibiyim. Çünkü oyun gerçekten oldukça zorlu diyebilirim.

Eğer yapamazsanız oyunu imkansız diyerek karalamayın çünkü her durumda mavi topu sıkıştırmanın bir yolu bulunuyor. Grafiksel olarak da kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak seviye ve kalitede olan Circle The Dot'u iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz zaman bulmaca çözme keyfi yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

Circle The Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Circle The Dot, renkli noktayı daire içerisinde tutmanız gereken harika bir bulmaca oyunu ve Windows Phone için de ücretsiz.

Circle The Dot, sinir eden bölümler içeren beceri oyunları ile meşhur Ketchapp’ın imzasını taşıyan yapımlardan biri. Windows Phone’da tahmin edeceğiniz üzere resmi olarak bulunmuyor lakin aynı isimle orijinalinden farksız bir kopyası mevcut.

App Store’un 1 numaralı oyunu Circle The Dot, kuralları oldukça basit ve son derece zorlu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sadece petek görünümünde dizilmiş noktalara dokunmanız gereken oyunda amacınız mavi renkli noktanın dışa çıkmasını engellemek. Kulağa oldukça basit gelse de oyun ciddi anlamda strateji, kapa patlatma gerektiriyor. Siz her noktayı açışınızda mavi nokta da hareket ettiğinden hamlenizi yapmadan önce nereye gideceğini, hangi hamleyi yapacağını çok iyi tahmin etmeniz gerekiyor. Bir nevi satranç oyunu gibi düşünebilirsiniz.

Basit görsellere sahip oyunda mavi renkli noktayı durdurmak için gri renkli noktalara bir kere dokunmanız yeterli oluyor. Lakin dediğim gibi nereye dokunduğunuzu iyi seçmelisiniz. Çünkü geri alma şansınız yok. Ayrıca ipuçları ve çözüm gibi yardımcı öğeler de yok. Tamamen oyunla baş başasınız.

Sadece tekli oyun seçeneği sunan zorlu bulmaca oyununda puan sistemi de bulunmakta. Puanınız mavi noktayı yakalama hızınıza göre değişiyor. Yüksek puan kazanabilmeniz için olabildiğince az hamlede mavi noktanın kaçmasını engellemelisiniz.

Circle The Dot, zorlu ve farklı bir oynanış sunmasıyla tercih edilebilir lakin uzun süreli oynanış için kesinlikle ideal bir oyun değil. Boş zamanlarınızda açıp kısa süreliğine oynayıp kapatabileceğiniz beyin jimnastiği yaptıran bir oyun arıyorsanız indirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dot Brain

    Dot Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Mind The Dot

    Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Circle Sweep

    Circle Sweep, çember etrafında yer alan baloncukları renklerine göre eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Into The Circle

    Into The Circle, el becerilerine güvenen oyunseverlerin yeteneklerini sınamak için tasarlandı.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Dot to Dot to Coloring

    Dot to Dot to Coloring uygulamasında verilen noktaları birleştirdikten sonra harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • HTC Dot Design

    HTC Dot Design, Dot View kılıfınız için kendi temalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.