Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
650 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Yakınlarda bulunan arkadaşlarınızı veya sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişileri Circle uygulamasıyla bulabilir ve sohbet edebilirsiniz.

Circle uygulaması Android akıllı telefon sahiplerinin sohbet etmek için kullanabilecekleri kullanışlı ve yenilikçi uygulamalardan bir tanesi. Circle sayesinde kolaylıkla hem çevrenizde, şehrinizde bulunan arkadaş ve yakınlarınızla sohbet edebilir hem de arkadaşınız olmasa bile tanışmanız gereken, sizinle benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle direkt olarak sohbet edebilirsiniz.

Uygulama arkadaşlarınızı tanımak için Facebook hesabınızdaki bilgileri kullanıyor ve daha sonra bulunduğunuz konuma yakın olan arkadaşlarınızı bularak onlarla anında sohbet olanağı sunuyor. İçerisinde yer alan çeşitli ağ kategorileri sayesinde tanımadığınız ancak benzer konularla ilgilenen şehrinizdeki diğer kişileri de sohbet olanaklarınız arasında göstermesi nedeniyle sosyalleşmek isteyenlerin kolaylıkla kullanabileceği bir uygulama haline geliyor.

Ayrıca profilinizi görüntüleyenler gibi oldukça faydalı bir özelliği de içerisinde barındıran uygulama farklı bir sohbet uygulaması denemek isteyenler için ideal durumda.

Yiğit Ekim Demir

Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Facebook veya ağlarınızdaki arkadaşlarınız ile tanımanız gereken kişilerle Circle yardımıyla hemen sohbet edebilirsiniz.

Circle mobil cihazlardaki sosyal ağ uygulamalarına tamamen yeni bir bakış açısı getiriyor ve tüm arkadaşlarınızla değil, yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla veya arkadaşınız olmayıp da tanımanız gereken insanlarla sohbet etmenizi sağlıyor.

Bunun için hem kendi sistemi içerisindeki network yani ağ altyapısını hem de Facebook’taki arkadaş bilgilerinizi kullanan uygulama hem tanıdıklarınızla kolayca konuşup buluşmalar ayarlayabilmenize hem de ortak arkadaşlarınızın olduğu, tanımanız gereken kişilerle tanışmanıza olanak sağlıyor.

Dilerseniz gizlilik ayarlarınızı değiştirerek sadece arkadaşlarınızla kısıtlayabileceğiniz gibi dilerseniz de herkese açık olarak çok daha sosyal bir şekilde uygulamayı kullanabilirsiniz. Circle’ın sahip olduğu ayarlar sayesinde tüm detaylar size sunulmuş durumda.

Özellikle sohbet uygulamalarına getirdiği ilginç bakış açısı ve kullanım kolaylığı nedeniyle kesinlikle denemeniz gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Hidden Circle

    Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.
  • Crazy Circle

    Crazy Circle, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir refleks oyunu.