City Drift Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Şehrin sokaklarında yarışacağız.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan City Drift Legends ile bizleri adrenalin dolu anlar bekliyor.

Greengame ekibi tarafından geliştirilen City Drift Legends, mobil paltformda simülasyon oyunları arasında yer alıyor. 3D gerçekçi grafiklerin yer aldığı yapımda gerçek araba markaları ve araçlar yer alıyor. Oyunculara zengin bir araba garajı sunan mobil yapımda farklı sınıflara ait araçları deneyimleyebilecek ve adrenalin dolu yarışlara katılabileceğiz.

Klasik oyun modlarına sahip olan mobil simülasyon oyununda dinamik müzikler de yer alıyor. Oyunculara gerçekçi ve sürükleyici bir yarış atmosferi sunan yapım da drift yapabilecek, arabaları parçalayabilecek ve bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacağız. Şehrin akıcı trafiğine karşı yarışlar oldukça zorlu geçecek. Sürükleyici bir oynanışa sahip olan simülasyon oyununda pist seçenekleri de bizleri büyüleyecek.

Oyuncular mevcut olan araçlarını kişiselleştirebilecek ve yükseltebilecekler. Farklı parçaları araçlara montajlayabilecek ve kullanabileceğiz. Mobil platformda 4.4 inceleme puanına sahip olan City Drift Legends, şuanda 100 binden fazla oyuncu tarafından aktif olarak oynanıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.
  • Eco City

    Eco City, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Simülasyon oyunudur.
  • Drift Legends 2 APK

    Drift Legends 2 APK, gelişmiş fizik motoru ve gerçekçi yapısı ile beraber, oyunculara iyi bir sürüş deneyimi yaşatıyor.
  • i8 Drift Simulator

    Farklı motosikletler kullanacağız.
  • Pocket City Free

    Belediye başkanı olacağız.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Drift Legends

    Drift Legends, özel yarış arabaları ile drift yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur. Bu oyunda en iyi drifti siz yapın ve Drift Legends'ın lideri olun!