City Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME

City Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

City Drift eğer araç sürüş yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir yarış oyunu arıyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan City Drift'de oyunculara birbirinden güzel araçları kullanarak şov yapma imkanı veriliyor. Oyuna başlarken garajdan aracımızı seçiyoruz ve sonrasında şehir içine çıkıyoruz ve drift yaparak, yani yanlayarak puan kazanmaya çalışıyoruz.

City Drift'te diğer yarış pilotlarıyla yarışmak yerine sürekli ilerleyen süreye karşı yarışıyoruz. Yani oyunda bize belli bir süre veriliyor ve bu süre içerisinde en hızlı ve en keskin yanlamaları yaparak en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. City Drift'da trafik içinde yol alıyor oluşumuz ise oyunu oldukça heyecanlı bir drift oyunu yapmakta. Ayrıca şehir içindeki kaldırımlardaki direkler ve diğer engeller de çarpmamamız gereken engeller arasında.

City Drift içinde 6 farklı araç seçeneğine sahibiz. Bu araçlardan bir tanesi ülkemizde bir efsane olan Şahin araçlara çok benziyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Drift City Mobile

    Drift City Mobile güzel görünüme sahip bir yarış oyunudur
  • Night City Tokyo Drift

    İşgalçi robotlara karşı ninja aracınıza binin ve düşmanlarınızı öldürün.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.