City Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Engellere takılmadan tırmanmaya çalışacağız.

Gizemli görevleri yerine getirmeye çalışacağımız City Jump adlı mobil oyunda duvarlara tutunarak tırmanmaya çalışacağız. Yukarı doğru tırmanırken oyuncular karşılarına çıkan engelleri de aşmaya çalışacaklar. Farklı temalara sahip olan mobil yapımda oyuncular aksiyondan ziyade eğlence dolu bir ortam ile karşılaşacaklar.

Droidhen Casual tarafından oyunculara sunulan yapım, mobil aksiyon oyunları arasında yer alıyor. Oyuncular karakterleri ile ekrana dokunarak zıplayabilecek ve engelleri aşmaya çalışacaklar. Karşılarına çıkan tehlikeleri etkisiz hale getirerek ilerleyecek olan oyuncular, yüksek puanlar kazanmaya çalışacaklar.

Google Play üzerinden ücretsiz olarak yayınlanan yapım 5 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanıyor. Aldığı skor puanları ile alanında orta sıralarda yer alan yapım, 4.3 gibi bir ortalama değere sahip. Ülkemiz oyuncuları tarafından da oynanan aksiyon oyunu son güncellemesini 18 Temmuz 2011’de aldı. Oyun eski olmasına rağmen geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.
  • GTA Vice City APK

    GTA Vice City APK, sevilen efsane oyun şimdi android platformda kullanıcıları ile buluşuyor.
  • Zero City APK

    Zero City APK Android zombi oyunları arasında. Zombilerle dolu yeni dünyadaki son sığınağın kontrolü sizde. İnsanları eğitin, savaşın, hayatta kalın!
  • Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.
  • Rival Kingdoms: The Lost City

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • ZIC: Zombies in City

    Zombilerle dolu bir şehirde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Crown of Mad City

    Kısa Açıklaması: Suçlularla mücadele edeceğiz.
  • ESWAT: City Under Siege Classic

    Robotik düşmanlar ile savaşacağız.