City Mania: Town Building Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

City Mania: Town Building Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bina inşa etme oyunudur.

City Mania: Town Building Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz inşa etme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kocaman bir şehri baştan yarattığınız oyunda ipler tamamen sizin elinizde.

Gameloft'un boş zamanlarınızı değerlendirmek için yeni çıkarttığı harika bir oyun olan City Mania, hayallerinizdeki şehri kurma fırsatı yakalayabileceğiniz bir oyundur. Şehir kurma oyunlarına yeni bir soluk katan City Mania, farklı karakterlerin ve sayısız bina türünün yer aldığı bir oyundur. Gelmiş geçmiş en etkileyici şehri inşa edebileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Yüzlerce farklı türde binaya sahip olan oyunda bir bölgeyi ele alarak giderek gelişmekte olan bir metropole dönüştüryorsunuz. Gerçek bir şehirde olanlara fazlasıyla sahip olan oyunda gerçek bir mühendis gibi hissedebiliyorsunuz. Şehir kurma oyunlarından zevk alanların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan City Mania, harika hisselere kapılmanıza yardımcı oluyor. Çizgi film tarzı karakterlere de sahip olan City Mania, aynı zamanda çocukların da beğenerek oynayabileceği bir oyundur.

Hoş bir atmosferde geçen City Mania, aynı zamanda stratejik davranmanız gereken bir oyundur. Kaynaklarınızı idareli kullanmanız gereken oyunda binalar kuruyor, heykeller dikiyor ve anıtlar inşa edebiliyorsunuz. Hayallerinizi süsleyen şehri gerçeğe dönüştürmek için City Mania'yı tercih edebilirsiniz. Eğer şehir kurma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

City Mania oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

City Mania: Town Building Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
342 MB DOSYA BOYUTU

City Mania: Town Building Game, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bina inşa etme oyunudur.

City Mania: Town Building Game, hayallerinizi süsleyen şehirleri kısa yoldan kurmanızı sağlayan harika bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Zevkli bir deneyim sunan oyunda ipler tamamen sizin elinizde.

iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir şehir kurma/yönetme oyunu olan City Mania, kaliteli görselleri ve zevkli kurgusuyla karşımıza çıkıyor. Klasik şehir kurma oyunlarından çok daha farklı bir atmosfere sahip olan oyunda sakin bir beldeyi ele alarak sürekli gelişen bir metropole dönüştürebiliyorsunuz. Etkileyici sahnelerin yer aldığı oyunda hayalinzdeki şehri baştan aşağıya oluşturabiliyorsunuz. Mühendis gibi hissedebileceğiniz oyunda yüzlerce farklı türde bina, heykel ve anıt yer alıyor. Tamamen özgür olduğunuz oyun, şehir kurma oyunlarına yeni bir soluk katmış durumda. Çizgi film tarzı karakterlere de sahip olan City Mania, çocukların da sevebileceğini düşündüğüm bir oyundur. Zevk alarak oynayabileceğiniz bu oyunu boş zamanlarınızı keyifli geçirmek için tercih edebilirsiniz. Şehir kurma oyunlarını seviyorsanız City Mania tam size göre diyebilirim.

Kocaman bir şehri baştan yarattığınız oyunda ipler tamamen sizin elinizde oluyor ve böylece tamemen özgür olabiliyorsunuz. Gelişmiş sistemlerin ve etkileyici atmosferin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor fakat oldukça eğlenceli. Dikkatli olmanız gereken oyunda şehri en güzel şekilde kurgulamanız gerekiyor. Kaynaklarınızı idareli kullanmanız gereken oyunda binalar kuruyor, heykeller dikiyor ve anıtlar inşa edebiliyorsunuz. 

City Mania oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medieval Craft: Town Building

    Medieval Craft: Town Building açık dünya oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverler hitap eden ücretsiz bir oyun.
  • City Bus Driving Mania 3D

    City Bus Driving Mania 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • City Helicopter Game 3D

    City Helicopter Game 3D, helikopteri sürerek varış noktasına ulaşmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android helikopter simülasyonu.
  • The Building Game

    The Building Game, vinç kontrolü yaparak binalar ve köprüler inşa edebileceğiniz oldukça eğleneli ve ücretsiz bir Android inşa etme oyunudur.
  • Crafting and Building APK

    Crafting and Building APK, Minecraft ve benzeri oyunları seven kullanıcılar için iyi bir seçenektir.
  • Word Game Mania

    Word Game Mania, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir kelime oyunudur.
  • Fishing Mania 3D

    Fishing Mania 3D, Android cihazlarınızda balık tutma becerinizi geliştirebileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.