City Maps 2Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
963 TOPLAM İNDİRME

City Maps 2Go ile binlerce çevrimdışı haritaya ulaşabilirsiniz

City Maps 2Go kullanıcılara 7000'e yakın çevrimdışı harita sunan ve navigasyon desteği veren bir harita uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak 5 harita indirmenize olanak sağlayan uygulama sayesinde hayatınız inanamayacağınız şekildek olaylaşıyor. City Maps 2Go özellikle yurt dışında internetiniz olmadığı durumlarda oldukça işinize yaramakta. City Maps 2Go sayesinde yanınızda taşıyabildiğiniz akıllı bir seyahat rehberine sahip oluyorsunuz.

City Maps 2Go ziyaret edeceğiniz şehirlerin haritalarını internet üzerinden indirdikten sonra Android cihazınızda depoluyor. Önceden indirdiğiniz ve Android cihazınızda depoladığınız haritalara sonradan internet olmadığınız zamanlarda açabiliyor ve göz atabiliyorsunuz. Uygulamadaki haritalarda tren istasyonları ve havaalanları, oteller, meydanlar, sokaklar, caddeler, restoranlar gibi önemli noktalar detaylı şekilde yer almakta ve kullanıcılar harita üzerinde arama yaparak aradıkları noktaları saniyeler içerisinde bulabilmekteler. Uygulama ayrıca kullanıcılara harita üzerinde işaret bırakabilme ve bu işaretlere notlar ekleyebilme imkanı da veriyor.

City Maps 2Go çevrimdışı GPS desteğiyle size harita üzerinde nerede olduğunuzu da gösterebilmekte. Bu özellik sayesinde hangi yöne gittiğinizi görebilir ve kaybolmaktan kurtulabilirsiniz.

City Maps 2Go oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan ve çevrimdışı kullanım sunmasıyla artı puan kazanan başarılı bir harita uygulamasıdır.

Can Erdil Şentürk

City Maps 2Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
632 TOPLAM İNDİRME
26.6 MB DOSYA BOYUTU

City Maps 2Go ile internetiniz olmasa bile harita kullanabilirsiniz

City Maps 2Go kullanıcılara çevrimdışı harita sunan ve internetin olmadığı durumlarda yön bulmalarına yardımcı olan ücretsiz bir harita uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan City Maps 2Go hayatınızı hiç beklemediğiniz şekilde kolaylaştıran bir uygulama. Eğer yurt dışını ziyaret ediyorsanız yön bulmak ve gideceğiniz yerleri bilememek en büyük sıkıntınız olacaktır. Bunun yanında telefonunuz veya tabletiniz yurt dışına kapalı bir hatta sahipse internetten faydalanmanız da mümkün olmayabiliyor. İşte bu durumlarda City Maps 2Go ihtiyacınız olan herşeyi size sunabilmekte.

City Maps 2Go çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz 7000'e yakın haritayı bir araya topluyor. Program bu haritaları iOS cihazınızda depolamamakta. Bu sayede depolama alanınız gereksiz yere doldurulmuyor. Kullanıcı ziyaret etmek istediği şehirlere ait haritaları internet bağlantısı olduğu zaman iOS cihazına indirmekte ve sonrasında bu haritaları internet yokken kullanabilmekte. City Maps 2Go'nun sunduğu haritalar oldukça detaylı olarak hazırlanmış ve bu haritalarda restoranlar, hoteller, hava alanı ve tren istasyonları gibi önemli noktalar özel olarak işaretlenmiş. Kullanıcı dilerse uygulama içerisinde arama yaparak bu tür önemli noktalara kolayca ulaşabiliyor.

City Maps 2Go kullanıcıların harita üzerinde işaretlemeler yapmasına ve bu işaretlere notlar bırakmasına da izin vermekte. Bu sayede ziyaret ettiğiniz bir noktayı daha sonradan kolayca hatırlayabiliyorsunuz.

City Maps 2Go bir yön bulma aracı olarak da kullanabilmekte. İnternetiniz olmadan bile bu işi gerçekleştirebilen City Maps 2Go bu özelliği için etraftaki WiFi sinyallerinden faydalanıyor. Bu WiFi ağları şifreli olsa dahi City Maps 2Go WiFi ağlarından konum bilgilerini alıyor ve bu sayede sizin yerinizi harita üzerinde gösterebiliyor.

City Maps 2Go oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan ve hayatınızı kolaylaştıran bir uygulama.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Maps Go

    Google Maps Go, Google Haritalar uygulamasının hafif sürümü.
  • Offline Maps

    Offline Maps uygulamasındaki haritalara internet bağlantımız olmasa dahi erişim sağlayabiliyoruz.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Google Maps

    Google Maps, Android temelli mobil ürünler için tasarlanmış kapsamlı bir harita uygulamasıdır.
  • GeaCron History Maps

    GeaCron History Maps, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dünya tarihi atlası uygulaması.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.