City Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,004 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

City Racing 3D, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz hem ücretsiz hem de kaliteli bir yarış oyunu.

City Racing 3D, benim gibi Android telefon ve tabletinizde araba yarışı oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle indirmeniz gereken bir yapım. Paris, Hawaii, Londra, Kahire gibi kalabalık metropollerde süper hızlı egzotik arabalarla gece ve gündüz yarışlarına katılacağınız oyunda arabamızın parçalarını yenileme ve dış görünümünü değiştirme şansına da sahipsiniz.

Android platformunda milyonlarca indirmeye ulaşmış araba yarışı oyunları arasında kendisine yer bulan City Racing 3D, 3D Games imzasını taşıyor ve hem ücretsiz hem de kaliteli. Arabaların ve şehirlerin modellemeleri bir yana oynanış süper; hızı kesinlikle hissediyorsunuz.

Hem tablette hem de telefonda rahat ve akıcı bir oynanış sunan City Racing 3D oyununda tahmin edeceğiniz üzere tek bir oyun modu bulunmuyor. Kariyer, eleme usulü yarış, meydan okuma, zamana karşı, test gibi çok sayıda yarış türü yer almakta ve hangisini oynarsanız oynayın kesinlikle zevk alıyorsunuz.

City Racing 3D de her araba yarışı oyunu gibi birden fazla kontrol seçeneği sunuyor. Android cihazınızı eğerek veya ekranın sol ve sağ tarafına yerleştirilen butonları kullanarak arabayı kontrol edebiliyorsunuz. Oyunun en başında kontrollerin (gaz, fren, yönlendirme, nitro) kademe kademe gösterilmesi de oldukça güzel düşünülmüş.

Oyunda yarış sonrası topladığınız puanları iki farklı şekilde kullanabiliyorsunuz. Arabanızın performansını güçlendirebiliyor ve dış görüntüsünü değiştirebiliyorsunuz. Boyama, çıkartma gibi seçenekleri kullanmak kendi zevkinize kalmış ancak aracınızın son hız, kontrol, nitro gibi özelliklerini kesinlikle yükseltmenizi öneririm.

City Racing 3D, seri haline gelmiş popüler yarış oyunlarına harika bir alternatif.

Erkan Calp

City Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
646 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

City Racing 3D, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir araba yarışı oyunu.

City Racing 3D, Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu. GT Racing , Asphalt gibi seri haline gelmiş yarış oyunlarına taş çıkartacak kadar başarılı bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Gerek görsel açıdan gerekse de oynanış açısından oldukça başarılı.

Windows Phone platformunda hem ücretsiz hem de kaliteli yarış oyunu bulmak oldukça güç. Olanlar da uygulama içi satın alım sunduğundan gerçek para harcamadan oynamanın keyfine varamıyorsunuz. Ancak City Racing 3D oldukça farklı. 512MB RAM desteği sayesinde düşük seviye mobil cihazlarda dahi akıcı bir oynanış sunuyor ve oynarken kesinlikle keyif veriyor.

Kaliteli grafiklerinin yanında yarış esnasında sürüşe göre çıkan ilginç ses efektleri ile dikkat çeken City Racing 3D oyununda sıkılmanızı önleyen çok sayıda oyun modu yer alıyor. Tek başınıza kariyer yapabiliyor, eleme usulü yarışlara katılabiliyor, zamana karşı yarışabiliyor, rakibinize meydan okuyabiliyor, test sürüşü yapabiliyorsunuz. Bu oyun modlarından her biri ayrı bir heyecan ve hepsini denemenizi öneririm.

Tokyo, Paris, Chicago, Londra, Hawaii gibi en kalabalık metropollerde gece ve gündüz yarışlarına katılacağınız oyunda yarış sonrası kazandığınız, sürüş şeklinize göre verilen yıldızlar son derece önemli. Ne kadar fazla yıldız toplarsanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz ve kazandığınız puanlarla aracınızı yükseltiyor, özelleştiriyorsunuz. Boyama, çıkartma içeren özelleştirme size kalmış bir şey ancak aracınızın performansını etkileyen parçalarını yükseltmeniz yarışları geride tamamlamamanız açısından önemli.

City Racing 3D, belki bir Asphalt, GT Racing, Real Racing kadar popüler değil ancak bunlar kadar kaliteli ve her cihazda akıcı oynanış sunuyor. Üstelik ücretsiz!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Racing in City 2

    Racing in City 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Real City Racing

    Real City Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • City Racing Free

    City Racing Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Racing in City

    Racing in City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir araba sürme oyunudur.
  • City Racing Lite

    City Racing Lite mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!