City Vandal - Spray & Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Kopyacı Tom'un polislere yakalanıp yakalanmaması size bağlı

City Vandal - Spray & Run (Vandal Şehri - Spreyle Boya ve Koş), Cheating Tom Türkçe adıyla Kopyacı Tom’un yeni oyunu. Seri haline gelen popüler Android oyununun yenisinde grafitti yeteneğimizi sergiliyoruz. Ancak ufak bir sorunumuz var; polisler.

Mobil platformda en çok oynanan seri oyunlardan Kopyacı Tom’un sonuncusunda karakterimiz punkçı olarak karşımıza çıkıyor. Kaykayımızla New York şehrinde tur artıyor, metro istasyonunda, sokaklarda vs. spreyimiz ile göze çarpan yerleri boyuyoruz. Grafiti çalışmamız esnasında polislerle karşılaşabiliyoruz. Şehirdeki tüm punkları durdurmaya kararlı olan polislere yakalandığımız anda onca çalışmamız boşa gidiyor.

Erkan Calp

City Vandal - Spray & Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
461 MB DOSYA BOYUTU

Kopyacı Tom, şehrin dört bir yanına grafiti çalışması yapıyor.

City Vandal - Spray & Run (Vandal Şehri - Spreyle Boya ve Koşa), kopyacı kişiliğiyle tanıdığımız Tom’un yeni maceralarını konu alan reflekslere dayalı eğlenceli bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan yeni Kopyacı Tom oyununda New York şehrinin dört bir yanını spreyle boyuyoruz. Grafitti çalışması yaparken etrafta gezinen polislere yakalanmadan işi bitirmemiz gerekiyor.

Mobil platformun sevilen oyunlarından Cheating Tom Türkçe adıyla Kopyacı Tom’un yenisinde punkçı rolünü üstleniyoruz. Okuldan sonra kaykayımızla şehri turlayıp grafitti çalışıyoruz. Metro istasyonlarında oturma bölümleri, park eden araçların üzerleri, oyun alanlarında duvarlar ve daha nice yerde spreyimizle boyama çalışması yapıyoruz. Ancak boyama esnasında çok dikkatli olmamız gerekiyor. En ufak dalgınlığımızda polislere yakalanabiliriz. Gözcü polisler karakterimiz seviye atladıkça daha da akıllanıyorlar, onlara görünmeden grafitiyi bitirmek son derece zor oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D City Run 2

    3D City Run 2, sonsuz koşu oyunu dinamiklerini zombi temasıyla birleştiriyor.
  • City Run 3D

    City Run 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Jet Run: City Defender

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Justice League Action Run

    Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Batman, Superman, Jokerin yer aldığı aksiyon koşu oyunu.
  • Chhota Bheem Jungle Run

    Chhota Bheem Jungle Run, karakterinizle birlikte en uzun mesafeye gitmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunu.