Clash for Speed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Xtreme Savaş ve Yarış Dünyasına Hoş Geldin.

Bu oyun “Speed ​​Hog” adlı korkusuz, acımasız ve cesaretli bir kral ile başlar. Zalim, savaş seven bir kişi olmakla birlikte, galaksiler arası yarış etkinliklerini tutmak için özel olarak tasarlanmış beş ıssız gezegende vahşi savaş yarışlarını izlemeyi çok seviyor. Hadi bu yarışlara katıl ve kendini kanıtla!

Ağır zırhlı canavar arabalar ve motor gücü ile, vahşi gezegen olmayan yarış pistinde rakiplerini geride bırakman gerekiyor. Clash for Speed'in en iyi özelliği ise sadece birkaç yarış pistiyle sınırlı olmaması. Özel tekerlek oluşturucu modül ile, bazı lastikleri yakmak ve rakiplerinizi stilize etmek için neredeyse sınırsız yarış pistlerine sahip olabilirsiniz.

Aracınızı düşman saldırılarına karşı su geçirmez hale getirmek için yeni otomobiller, silahlar ve motorlar, turboşarjlar, jantlar ve zırhlar için yükseltme ve kilidini açmak üzere oyun içi garajı da ziyaret edebilirsiniz. Rakibinin yarışı kazanmasını engellemek için yolda engeller de yerleştirebilirsiniz. Sadece engeller değil, rakipleriniz için tuzaklar kurabilirsiniz. Daha karmaşık parçalar daha fazla kupa kazanmanızı sağlayacaktır. 

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need for Speed Most Wanted APK

    Need for Speed Most Wanted APK, mobildeki en gerçekçi araba yarışı oyunu. Sokak yarışları ve polis kovalamacalarıyla NFS Most Wanted harika grafikler sunuyor.
  • Racing Horizon

    Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.
  • SR: Racing

    SR: Racing, Android platformunda Need for Speed kadar kaliteli grafik ve oynanış sunan ücretsiz yarış oyunu.
  • CarX Highway Racing

    CarX Highway Racing, Need For Speed kadar kaliteli ücretsiz Android yarış oyunu.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Crazy for Speed 2

    100MB altı ücretsiz mobil araba yarışı oyunu
  • Need for Speed APK

    Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.
  • Real Car Speed: Need for Racer

    Real Car Speed: Need For Racer ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir yarış oyunudur.