Clash of Zombies 2: Atlantis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME

Clash of Zombies 2: Atlantis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Clash of Zombies 2: Atlantis eğer Clash of Clans tarzı oyunları beğeniyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Clash of Zombies 2: Atlantis'te süper kahramanlar ve zombiler arasındaki savaşlar konu alınıyor. Çılgın bilim adamı Dr. T gizlice geliştirdiği virüsü dünyaya salıyor ve bu virüs sıradan insanları dakikalar içinde zombilere dönüştürüyor. Zombiler şehirleri istila etmeye başlarken kıyamet adım adım yaklaşıyor. Dr. T'nin saldırısı sonucu süper kahramanlar göreve çağrılıyor ve biz de bu süper kahramanlara komuta ederek zombi istilasını durdurmaya çalışıyoruz.

Clash of Zombies 2: Atlantis içinde 50'den fazla süper kahramana yer veriliyor. Bu kahramanların yanısıra paralı askerleri ordumuza dahil ediyoruz ve zombiler üssümüze saldırırken bu saldırıları durdurmaya çalışıyoruz. Karşımıza 11 farklı zombi türü çıkıyor. Bu düşmanlarımız kendilerine has yeteneklere sahipler.

Clash of Zombies 2: Atlantis içinde Zeus, Örümcek Adam, Kurt Adam gibi kahramanlar bulabiliyorsunuz. Oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi online arenalara çıkarak diğer oyuncuların ordularıyla savaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Clash of Zombies 2: Atlantis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Clash of Zombies 2: Atlantis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Clash of Zombies 2: Atlantis, Clash of Clans gibi oyunlardaki oyun yapısını zombi temasıyla birleştiren bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Clash of Zombies 2: Atlantis'te bir zombi kıyameti hikayesi konu alınıyor. Dr. T adlı bir çatlak profesör geliştirdiği virüs ile insanları saniyeler içinde zombilere dönüştürebiliyor. Bu silahı kullanarak dünya nüfusunun büyük bölümü yaşayan ölüler ordusu haline geliyor. Bu tehlike karşısında ise süper kahramanlar göreve çağrılıyor. Biz de süper kahramanlardan oluşan orduya komuta ederek zombi istilasını sonlandırmaya çalışıyoruz.

Clash of Zombies 2: Atlantis'te Zues, Örümcek Adam ve Kurt Adam gibi farklı kahramanları, bu kahramanların yanında paralı askerleri ve canavarları ordumuza dahil edebiliyoruz. Zombiler üssümüze saldırırken onlara karşı ayakta durmak için mücadele edebiliyoruz. Clash of Zombies 2: Atlantis'te dilerseniz tek kişilik savaşlar yapabilir, dilerseniz de oyunun PvP modunda ordularınızı diğer oyuncuların ordularıyla çarpıştırabilirsiniz.

Clash of Zombies 2: Atlantis'te 11 farklı zombi türüyle karşılaşmaktayız. Bu zombilerle çarpıştırabilecek 50 farklı kahramana oyunda yer verilmekte. Dilerseniz oyunda arkadaşlarınızla ittifaklar kurabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X-War: Clash of Zombies

    X-War: Clash of Zombies, strateji oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Dragons of Atlantis

    Dragons of Atlantis, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ejderhaların yer aldığı bir strateji oyunudur.
  • Clash of Lords 2

    Clash of Clans'a benzerliğiyle dikkat çeken Clash of Lords 2 aksiyon dolu yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.
  • Clash of Hero

    Clash of Hero, 2 farklı tür ve 4 farklı klasın yer aldığı heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Clash of Clans APK

    Clash of Clans APK, Android platformunda yer popüler online strateji oyunudur.
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Clash of Kings

    Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Clash of Lords

    Clash of Lords, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.