ClassUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

ClassUp uygulaması sayesinde ders ve ödev programlarınızı Android cihazlarınızdan kolayca hazırlayabiliyorsunuz.

ClassUp uygulaması, özellikle öğrenci olan Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz program hazırlama uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamayı kullanarak en kolay yoldan hafta içi veya hafta sonu programlarınızı düzenleyebilir, böylece hem derslerinizi hem de ödev ve özel hayatınızı daha düzenli bir şekilde organize edebilirsiniz. Kolay kullanımı ve geniş seçenekleri sayesinde kullanırken oldukça keyif alacağınız uygulamalardan birisi olacağını düşünüyorum.

Hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından kullanılabilen uygulama, öğretmenlerin öğrencilerinin ders programlarını güncelleyebilmeleri imkanını da sunduğu için ders günleri ve yapılması gerekenler konusunda çok daha etkili bir şekilde hareket etmenizi sağlayabiliyor.

Uygulamada yer alan zaman çizelgelerinin oldukça özelleştirilebilir olmaları sayesinde renk ve tarzlarını değiştirebilir, böylece farklı tablolar veya tablo hücreleri için özel görünümler de elde edebilirsiniz. Tabii ki arkadaşlarınızla aynı tablo üzerinde işlem yapmak ve tek bir tablodan hareket etmek de uygulamanın sosyal ağ benzeri seçenekleri arasında yer alıyor.

ClassUp içerisinde hazırladığınız tabloları birer resim dosyası olarak kaydetmek ve böylece onları yazıcıdan bastırmak veya farklı kişilere göndermek de mümkün. Derslerinize dair ufak açıklamaları da programa ekleyebilme imkanı sayesinde öğreniminiz konusunda herhangi bir konuyu kaçırmanız mümkün değil diyebilirim.

Yapılacaklar listesi gibi bazı ufak eklerle de desteklenen ClassUp uygulaması, internet bağlantısı gerektirse de düşük kota kullanımı ve sorunsuzca çalışan yapısı sayesinde başucu kaynaklarınızdan bir tanesi haline gelecektir.

Yiğit Ekim Demir

ClassUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
16.3 MB DOSYA BOYUTU

ClassUp uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan ders programlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla da ortak bir şekilde çalışabilirsiniz.

ClassUp uygulaması, hem öğrenciler hem de öğretmenler için hazırlanmış bir ders programı yahut zaman çizelgesi uygulaması olarak karşımıza çıktı dersek yanılmış olmayız. iPhone ve iPad kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanmış olan uygulama sayesinde, dersler, ödevler ve yapılması gerekenler konusunda tüm planlama ihtiyaçlarınızı giderebileceğinizi söyleyebilirim. Ücretsiz olarak sunulan ClassUp, kesinlikle denemeniz gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Uygulama içerisinde yer alan plan ve programların özelleştirilebilir bir yapıya sahip olmaları sayesinde onların dilediğiniz gibi görünmelerini ve istediğiniz bilgileri sunmalarını sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca, öğretmenlerin öğrencilerle zaman çizelgeleri paylaşabilmeleri, arkadaşlar arası ders programı paylaşımı gibi pek çok araç sayesinde planlama işleri de oldukça kolaylaşıyor. Fakat tüm bu işlevler için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini de unutmamanız gerek.

Dilerseniz ders notlarınızı, yapılacaklar listelerinizi ve kişisel notlarınızı da uygulama içerisine ekleyebiliyor, gelecek planlarınızı arkadaşlarınızla birlikte zamanlayabiliyorsunuz. Bu anlamda uygulamanın hem bir planlama hem de eğitim ağı haline geldiğini belirtmek lazım. Hali hazırda ufak bir sosyal ağ gibi davranan uygulama, okulunuzda olup bitenler konusunda bilgiler edinmenize de yardımcı oluyor.

Çalışması esnasında herhangi bir soruna sahip olmayan ClassUp’ın arayüzü de yeni başlayanlara yönelik olarak hazırlanmış. Bu nedenle kullanımınız esnasında bir sorunla karşılaşmanız pek de muhtemel görünmüyor. Bilhassa kendi ders planlarını takip etmekte zorlanan ve bu konuda bir yardımcı araca ihtiyaç duyanlar tarafından beğenileceğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.