Clean Up Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklara sorumluluk duygusu aşılayacağız.

Mobil rol yapma oyunları arasında yer alan ve rengarenk içerikleri ile oyunculara eğlenceli anlar sunan Clean Up Kids şu sıralar oldukça ilgi çekmeye başladı. FM by Bubadu tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformlarında yayınlanan başarılı yapım bünyesinde birbirinden farklı karakterlere ev sahipliği yapıyor.

Birbirinden sevimli hayvan karakterler ile temizlik yaparak eğlenceli anlar geçireceğimiz mobil yapım da dağınık olarak evleri toparlayacak ve diğer yandan da temizlik yaparak yaşanabilir bir hale getireceğiz.

Banyo, garaj, bahçe, yatak odası ve diğer mekanların yer aldığı yapımda sırayla temizlik yaparak daha güzel ve hoş görünümler elde etmeye çalışacağız. 20 farklı temaya sahip olan oyunun da yer aldığı yapım içerisinde çocuklara adeta sorumluluk duygusu aşılamış olacağız.

500 binden fazla kez indirilen Clean Up Kids mobil platformda ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Clean Up Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklara sorumluluk duygusu aşılayacağız.

FM by Bubadu’nun başarılı mobil oyunlarından bir tanesi olan Clean Up Kids şu sıralar geniş kitleler tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Hem Android hem de iOS platformlarında 1 milyona yakın oyuncu tarafından oynanan ve oynanmaya devam edilen Clean Up Kids eğlenceli yapısı ile oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Çocuklara temizlik ve sorumluluk aşılama oyunu olarak ifade edilen başarılı yapım ücretsiz olarak indirilip oynanıyor.

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak yayınlanan başarılı yapım da oyuncular birbirinden farklı karakterler arasından seçimler yapacak banyo, bahçe, yatak odası gibi mekanlarda dağınık olan eşyaları toplayacak, temizlik yapacak ve sorumluluk duygusunun ne olduğunu anlama fırsatı bulacaklar.

Yayınlandığı günden bu yana oyunculara eğlenceli anlar sunan ve sunmaya devam eden başarılı yapım Google Play üzerinde 4.1 ile değerlendiriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Kids Cars

    Aksiyon ve macera dolu eşsiz bir yarış oyunudur.
  • Doctor Kids 4

    Hastalıkları tedavi etmeye çalışacağız.
  • Africa Games for Kids

    İçerikleri eşleştirmeye çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Clean House for Kids

    Clean House for Kids özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.