Click Kill Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Click Kill Adventure ilginç bir atmosfer sunan eğlenceli bir macera oyunudur.

Click Kill Adventure, point-and-click türü macera oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin hem tablet hem de akıllı telefonları üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir oyun.

İlk girdiğimizde sade fakat oyunun genel atmosferiyle uyum içerisinde ilerleyen grafikler dikkatimizi çekiyor. Çöp adamların kontrol ettiği bir dünyada mücadele ediyor ve karşımıza çıkan düşmanları tek tek yok etmeye çalışıyoruz. Oyunun genel yapısı itibariyle tüm saldırıları rakiplerin üzerine tıklayarak yapıyoruz. Bu esnada kullanabileceğimiz farklı türde silahlar mevcut.

Oyunda çok sayıda farklı tasarımlı bölüm mevcut. Tahmin ettiğiniz gibi bu bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış ve her biri kendine özgü tasarıma sahip. Eğlenceli ve yaratıcı bir oyun olan Click Kill Adventure, farklı bir deneyim yaşamak isteyen tüm oyunculara hitap ediyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Click and Kill

    Android cihazınız için ücretsiz bir gizlilik ve aksiyon oyunu arıyorsanız Click and Kill kısa vadede tercih edebileceğiniz bir oyun.
  • The Inner World

    2014 yılının en iyi Alman oyunu seçilen The Inner World, mobil platformlara gelen en iyi point and click adventure oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.
  • Kill Shot Bravo

    Kill Shot Bravo bolca aksiyon içeren bir keskin nişancı oyunudur
  • Type Kill

    Type Kill ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur.
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Kill Shot

    Kill Shot, nişancı tüfeğiniz ile rakiplerinizi hedef alarak hepsini yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Kill Shot Virus

    Kill Shot Virus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur