Cliff Hopper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Cliff Hopper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Cliff Hopper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda peşinizden sürüklenen bir kayadan kaçıyorsunuz.

Piksel tarz grafiklere sahip bir macera-beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Cliff Hopper, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Oyunda engellerin üzerinden atlamaya çalışıyor ve yüksek skorlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Birbirinden farklı dünyalarda geçen oyunda işiniz bir hayli zor. Sonsuz oyun moduyla oynanan oyunda farklı karakterlerin kilitlerini açabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Farklı parkurların da yer aldığı oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Tuzaklarla dolu surların üzerinde ilerleyerek puanlara kazanmanız gerekiyor. 

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda ekrana dokunarak ilerliyorsunuz. Engellerin üzerinden atlıyor ve ansızın karşınıza çıkan tuzaklardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Zorlu bir macera oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Cliff Hopper'ı internet bağlantısı olmadan da oynayabiliyorsunuz.

Cliff Hopper oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cliff Hopper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Cliff Hopper, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Cliff Hopper, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Farklı parkurlarda geçen oyunda engellerin üzerinden atlıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Cliff Hopper, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Reflekslerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda bir anda çıkan tuzaklardan kaçmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Ayrıca oyunda arkadanızdan bir kaya sürükleniyor ve bu nedenle elinizi çabuk tutmalı ve kayadan uzak durmalısınız. Engellerin üzerinden atlamalı ve aşağı düşmeden ilerlemelisiniz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı dünyalarda geçen oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlu bir macera oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Cliff Hopper'ı internet bağlantısı olmadan da oynayabiliyorsunuz.

Kolay bir oynanışa sahip olan Cliff Hopper, aynı zamanda piksel tarzı retro grafiklere sahip bir oyundur. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda karakterlerin kilitlerini açarak oyuna renk katabilirsiniz. Cliff Hopper oyununu mutlaka denemelisiniz.

Cliff Hopper oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Hopper

    Math Hopper, kutucuklar üzerinde hızlıca zıplayarak ilerdiğiniz matematik temalı Android oyunu.
  • Jurassic Hopper

    Jurassic Hopper, Android cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir hayatta kalma oyunu.
  • Hopper

    Hopper, fırsat uçuşları takip edip yüzde 40'a varan indirimlerle uçak bileti satın alabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu
  • Beat Hopper

    Müziğin ritmini kaçırmayın!
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu