Climbing Block

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Climbing Block, karakterinizle birlikte yukarı doğru tırmanmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.

Farklı karakterler ile zorlu bir tırmanış yapmaya hazır mısınız? Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Climbing Block oyunu ile birlikte büyük bir maceraya hazır olun.

Climbing Block oyununda sizin bloklara basarak yukarı doğru tırmanmanız istemiyor. Bu işi elbette tek başınıza yapmıyorsunuz. Yanınıza alacağınız oyun karakteri ile birlikte tırmanışa başlayın. Bu arada eğer başarılı bir tırmanış gerçekleştiremezseniz oyuna yeniden başlamak zorunda kalacaksınız.

Becerilerinizi geliştirin ve Climbing Block oyununda blokları yönetmeye başlayın. Climbing Block oyununun oynanışı ile oldukça basit. Ekrana dokunarak karakterinizi zıplatıyor ve bloklara basmasını sağlıyorsunuz. Bu sayede bloklar üst üste diziliyor ve sizin tırmanma işleminize yardım ediyorlar. 

Climbing Block oyununda tırmandıkça puan kazanıyorsunuz. Belirli yüksekliklerde toplamanız gereken simgeler bulunmakta. Bu simgeler yardımı ile hem ne kadar yüksekte olduğunuzu hem de oyunu ne kadar iyi oynadığınızı anlayabilirsiniz.

Birbirinden farklı karakterleri ve renkli grafikleri ile birlikte Climbing Block oyunu oldukça hoşunuza gidecek. Eğer boş zamanlarınızda oynamak için güzel bir oyun arıyorsanız Climbing Block'u mutlaka deneyin.

Uğur Sağlam

Climbing Block

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
79.7 MB DOSYA BOYUTU

Climbing Block, seçtiğiniz karakterle birlikte blokların üzerine basarak yukarı doğru tırmanmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Tırmanmak oldukça zevkli fakat zorlu bir uğraştır. Bu yüzden herkes rahatlıkla tırmanamaz. iPhone ve iPad cihazları için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Climbing Block oyununda siz de tırmanma yeteneğinizi ölçebilirsiniz.

Odlukça zevkli bir oyun olan Climbing Block'da yardımcı karakterinizle birlikte tırmanıyorsunuz. Karakterinizi sizin yönlendirmeniz ve onun tırmanmasına yardımcı olmanız lazım. Karakterinizle birlikte tırmanma işlemini elbette boşlukta yapmıyorsunuz. Çeşitli bloklar yardımı ile tırmanma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.

Climbing Block oyununda 15 farklı karakterle birlikte uzun bir maceraya çıkıyorsunuz. Oyunda zirveye ulaşmanız ve yeni karakterleri açmanız gerekli. Climbing Block oyununun oynanış mantığı bu kadar basit. 

Oyunda ekranın alt kısmından belirli aralıklarla bloklar geçmekte. Sizin bu blokları durdurmanız lazım. Bu işlemi de karakterinizi kullanarak yapıyorsunuz. Bloklar ortaya yaklaştığında karakterinizi zıplatmanız ve üzerine çıkarmanız lazım. Bu şekilde karakterinizi her bloktan sonra zıplatmalı ve onu yukarıya doğru çıkarmalısınız. Eğer bloklara geç kalırsanız oyuna yeniden başlamak zorunda kalacaksınız.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun olan Climbing Block'u çok seveceksiniz. Renkli grafikleri ve oldukça eğlenceli müzikleri ile birlikte Climbing Block oyununu hemen şimdi indirin!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Climbing Ball

    Climbing Ball oyununda ekrandaki topu duvardaki engellere çarpmadan yukarı çıkarmalısınız.
  • Bus Simulator Hill Climbing

    Bus Simulator Hill Climbing oyunculara gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşatmaya çalışan bir simülasyon oyunudur
  • Bus Driver Hill Climbing 2015

    Android cihazınızda otobüs simülasyonu oynamak istiyorsanız ücretsiz Bus Driver Hill Climbing 2015 denemenize değecektir.
  • Block Jumper

    Block Jumper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Lock The Block

    Lock The Block, reflekslerinizi kullanarak nesneleri oluşturmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Block Havoc

    Block Havoc, iki topu birlikte kontrol ederek bloklardan kaçmaya çalıştığınız zorlu Android oyunu.
  • Block it

    Block it, Ketchapp'ın Android platformunda ücretsiz sunduğu son refleks oyunu.