Clockwise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Clockwise uygulaması ile Android cihazlarınızda bambaşka alarm deneyimi yaşayabilirsiniz.

Clockwise uygulaması Android cihazlarınızda size bambaşka bir deneyim sunan başarılı bir alarm uygulaması.

Sabahları erken uyanmamız gerektiğinde alarm kurmak ne yazık ki kaçınılmaz bir durum haline geliyor. Akıllı telefonlarımıza kurduğumuz alarmlar çaldığında, alarm sesi en sevdiğimiz müzik bile olsa işkence gibi hissettirebiliyor. Clockwise uygulaması da bu durumu daha iyi bir hale getirerek ayılmanızda kolaylık sağlayan akıllı bir alarm uygulaması diyebilirim.

Uyandığınız saatlerde gündemdeki haberler, hava durumu, sosyal medya platformlarındaki son gelişmeler gibi kendi belirleyeceğiniz içerikleri alarm çaldıktan sonra gösteren uygulama bu sayede güne daha zinde başlamanızda da yardımcı oluyor. Alarm seslerini de kendi müziklerinizden seçebileceğiniz gibi uygulamanın sunduğu seslerden de seçebiliyor, alarm sesini yüksek veya sessiz gibi modlarda çaldırabiliyorsunuz. Alarmı erteleme ve akıllı oyun gibi güzel özellikler de sunan uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Charge Alarm

    Charge Alarm uygulaması, akıllı telefonunuzun şarjı dolduğunda uyarı göndererek bataryanın uzun süre şarjda durmasını önlemenizi sağlıyor.
  • Alarm Clock

    Alarm Clock uygulamasıyla Android cihazlarınızda gelişmiş alarm seçeneklerinin keyfini sürebiliyorsunuz.
  • Walk Me Up! Alarm Clock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz alarm uygulamasıdır.
  • Red Bull Alert

    Red Bull Alert uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan sizi gerçekten uyandıracak bir alarm uygulamasına ulaşabilirsiniz.
  • Alarm Clock Plus

    Alarm Clock Plus uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda alternatif ve gelişmiş bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Smart Alarm

    Android için Smart Alarm uygulaması, Android cihazınızda sizi her sabah istediğiniz saatte uyandırmayı garanti eden bir akıllı alarm uygulamasıdır.
  • SpinMe Alarm Clock

    SpinMe Alarm Clock uygulaması ile Android cihazlarınızda sizi kesinlikle uyandıracak bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Good Morning Alarm Clock

    Good Morning Alarm Clock, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması olarak tanımlanabilir.