Cloud Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Cloud Path, beceri oyunlarından hoşlanan Android sahiplerinin keyifle oynayabilecekleri bir oyun.

Cloud Path, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz olarak sunulan fakat genel kalitesiyle beklentilerimizi aşmayı başaran Cloud Path, beceri oyunlarıyla tanınan ve mobil dünyanın önemli üreticilerindne olan Ketchapp stüdyosu tarafından tasarlanmış.

Oyunda son derece basit fakat bir o kadar da zorlu bir görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunu gerçekleştrebilmek için ekranın sağına ve osluna dokunmamız gerekiyor. Kontrolümüze verilen kuşun sadece iki hareketi mevcut.

Ekranın sağına tıklayarak yürümesini, soluna tıklayarak da zıplamasını sağlıyoruz. Karşımıza basamak çıkınca doğru zamanlamayla zıplamamız gerekiyor. Bu aşamada yapacağımız en ufak bir hata oyunu başarısızlıkla sonuçlandırmamıza sebep oluyor.

Kübik ve sevimli görünen grafiklerden oluşan arayüzüyle beğenimizi kazanan Cloud Path, Android için beceri oyunu arayanların göz atması gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Cloud Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
36.7 MB DOSYA BOYUTU

Cloud Path, eğlenceli fakat aynı ölçüde zorlu bir beceri oyunu olarak akıllarımızda yer ediyor.

Cloud Path, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Beceri oyunlarıyla nam salan Ketchapp firması tarafından geliştirilen bu keyifli fakat zorlu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilme imkanına sahibiz.

Oyundaki amacımız kontrolümüze verilen kuşun basamakları çıkmasına yardım etmek. Kübik tasarımıyla son derece sevimli görünen bu kuşun sadece iki hareket yapma yetisi var. Ekranın sağına tıklayarak yürümesini, soluna tıklayarak da zıplamasını sağlıyoruz. Yapacağımız ufak bir hata oyunu başarısızlıkla sonuçlandırmamıza sebep oluyor.

Cloud Path'ta yerine getirmemiz gereken diğer görev ise yolculuğumuz esnasında karşımıza çıkan altınları toplamak. Ne kadar fazla toplarsak o kadar çok puan topluyoruz.

Sonuç olarak Cloud Path, boş zamanları ve kısa molaları değerlendirmek için ideal bir oyun. Beceri odaklı mobil oyunlardan hoşlanıyorsanız Cloud Path'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Cloud Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Cloud Path, sürekli dönen yapıda tasarlanmış platform üzerinde ilerlemeniz gereken bir Ketchapp oyunu.

Cloud Path, Ketchapp’ın sinir bozan bir o kadar eğlenceli oynanış sunan beceri oyunlarını seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir yapım. Windows Phone platformunda resmi olarak yer almayan oyunda yol almak için yardımımızı bekleyen bir kuşu kontrol ediyorsunuz.

Göze hoş gelen ve uzun süreli oynanışta yormayan renkli görselleriyle içerisine çeken beceri oyununda dinamik bir platform üzerinde ilerlemeye çalışan kırmızı kuşa yardımcı oluyorsunuz. Kuşu zıplatmak için ekranın sağ tarafına, yürütmek için de ekranın sol tarafına dokunmanız kafi oluyor ancak platform hareketli yapıda tasarlandığından hamle yaparken hem hızlı hem de kararlı olmanız gerekiyor. En ufak tereddütünüzde kuş platformdan aşağı düşüyor ve sil baştan başlıyorsunuz.

Oyunun kontrol mekanizması çok basit olmasına karşın ilerlemeyi sağlamak ilginç bir şekilde basit değil. Platforma çok iyi odaklanmanız ve ne zaman yürüme tuşunu, ne zaman zıplama tuşunu kullanacağınızı iyi bilmeniz gerekiyor. Bu nokta oyunun odaklanma ve refleks üzerine kurulu olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunda kuş haricinde çeşitli hayvan ve insan figürleriyle karşılaşmak mümkün. Dilerseniz oyun esnasında kazandığınız altınları bunları açmak için kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Path to God

    Path to God, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Desire Path

    Desire Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Stars Path

    Stars Path'te zigzag bir yol üzerinde ilerlemeye çalışan karaktere yardım ediyoruz.
  • Memory Path

    Bir anlığına görünen platformda ne kadar ilerleyebilirsiniz?
  • Morze Path

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil oyun
  • Path

    Path, milyonlarca kullanıcısı bulunan kişiye özel sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Path of War

    Path of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur