Clue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Clue uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda adet döngünüze dair tüm bilgileri kolayca elde edebilirsiniz.

Clue uygulaması ile Android mobil cihaz sahibi olan kadınların özel günlerini hesaplamaları oldukça kolay bir hale geliyor ve artık tek tek gün sayma ihtiyacı ortadan kalkıyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın herkesin hemen alışabileceği kadar kolay bir yapıya sahip olması da en büyük avantajlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Güvenliğine önem veren kullanıcılar için şifre koruması sunan uygulama, böylece regl günlerinize ve periyodunuza dair başkalarının bilgi edinmesini engellemek istiyorsanız gerekli tüm tedbirleri bulunduruyor.

Clue'nun temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • Menstrüal döngünüz hakkında detayları görme
  • Ovülasyon ve PMS bilgilerinizi takip etme
  • Hamile kalma ihtimaliniz olan günleri görme
  • Bir sonraki döngünüzü hesaplama

Uygulama sadece girdiğiniz verilere göre sonuç vermekle kalmıyor, aynı zamanda girdiğiniz verileri bir süre sonra öğrenerek kendi sonuçlarını da belirleyerek yardımcı oluyor. Dolayısıyla kullanım alışkanlıklarınıza ve size kendini adapte edebilen bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Pek çok takvim hesaplama ve adet günü görme uygulamasının kullanıcıdan birden fazla defa bilgi talep etmesine rağmen Clue'nun otomatikleştirilmiş yapısı çok daha kaliteli diyebilirim. Eğer menstrüal döngünüze dair tüm hesaplamaları ve takvimleri tek bir uygulamada elde etmek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Clue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
10.7 MB DOSYA BOYUTU

Clue uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda regl günlerinizi hesaplayabilir, ne zaman hamile kalabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Clue uygulaması, kadınların tercih edeceklerine inandığım iPhone ve iPad uygulamaları arasında yer alıyor. Zira uygulama sayesinde aylık menstrüal döngünüz üzerinde tüm bilgileri elde edebiliyor ve kendinizi daha iyi takip edebiliyorsunuz. Uygulamanın ücretsiz olarak sunulması ve bir kadının ihtiyaç duyabileceği tüm adet dönemi bilgilerine sahip olması sayesinde kullanırken oldukça rahat olacağınıza inanıyorum.

Uygulamanın hem kullanım alışkanlıklarınızı öğrenen bir yapıya sahip olması hem de içerisinde çeşitli hesaplama araçları bulundurması sayesinde hem ne zaman bir sonraki özel gününüzün gerçekleşeceğini hesaplamakla uğraşmadan bilgi edinebilir, hem de regl döngünüzün kendine has takvimini detaylı inceleyebilirsiniz.

Elbette uygulama sadece PMS günlerini hesaplamak için değil, bir yandan da hamile kalabileceğiniz en uygun günleri tespit etmek için de kullanılabiliyor. Bu sayede hem çocuk sahibi olmak isteyenler hem de tehlikeli günlerde ilişkiye girmek istemeyenler gerekli bilgileri elde edebiliyorlar. Bu bilgiler sizden herhangi bir teknik bilgi talep etmiyorlar ve dolayısıyla hiç bir manuel hesaplama yapmanıza da gerek yok.

Şifre koruması ekleme seçeneği sayesinde telefonunuzu kurcalayanların özel bilgilerinize ulaşmasına da engel olunuyor. Bu nedenle uygulamayı güvenle kullanabileceğinize inanıyorum. Clue'nun içerisinde bulunan tüm hesaplamaların bilimsel temellere dayanıyor olması sayesinde uygulamadan elde ettiğiniz verilere güvenebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Türkçe Atasözleri

    Türkçe Atasözleri uygulamasında A'dan Z'ye binlerce atasözünü bulabilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.