Clumsy Climber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Tırmanma oyunları arasında en zoru

Clumsy Climber, Ketchapp’ın olmasıyla mobil platformda öne çıkan tırmanma oyunu. Tırmanma oyunlarını seviyor ancak fazlasıyla kolay oynanış sunduklarından telefonunuza yüklediğiniz gibi siliyorsanız bu oyunu oynamanızı isterim. Zorluk seviyesi üstte tutulan oyunda bölüm atladıkça yeni öğelerin de kilidi açılıyor.

Detaylarla dolu minimalist stil harika grafikler sunan tırmanma oyunu Clumsy Climber’da nereye neden tırmandığını çözemeyeceğiniz bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Sadece arka profilden görebildiğiniz siyah ten renkli karakteri kontrol etmek epey zor. Tırmanmak için tek yapmanız gereken; karakterin bir eli tahtaya geldiğinde ekrana dokunmak lakin tırmanışı sürdürmek aynı kolaylıkta olmuyor. Salise geç veya erken davranırsanız karakter denizi boyluyor. Bu arada soldaki bardan bir sonraki seviyeye ne kadar yaklaştığınızı görebiliyorsunuz. Seviye atladıkça tırmanmak zorlaşıyor.

Erkan Calp

Clumsy Climber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
307.7 MB DOSYA BOYUTU

Tırmanma oyunlarını kolay bulanlara tavsiye ederim.

Clumsy Climber, Ketchapp’ın tırmanmanın zorluklarını yaşatan yeni mobil oyunu. Her oyunu sevilen, kısa sürede milyonlarca indirmeye ulaşan popüler geliştiricinin odaklanma ve refleks gerektiren tırmanma oyununda ilginç bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Bölümlerden oluşan oyun fazlasıyla zor ancak oynamaya başladığınızda bir türlü bırakamıyorsunuz.

Dilediğiniz zaman yarıda bırakıp devam edebileceğiniz, zaman geçirmelik bir mobil oyun Clumsy Climber. Oyunda yüzünü göremediğiniz bir karakterin kontrolünü ele alıyorsunuz. Düz, yatay, sabit ve hareketli tahtalara tutunarak mümkün olduğunca üst noktaya tırmanmaya çalışıyorsunuz. Tırmanmak için yapmanız gereken şey oldukça basit. Karakter bir elini tahtanın üzerine attığında ekrana basitçe dokunmak. Bölüm atladıkça daha karmaşık, hareketli tahtaların gelmesiyle tırmanma zorlaşıyor. Sol yandan kaçıncı seviyede olduğunuzu görebiliyorsunuz. Bu arada seviye atladıkça karakter için yeni kıyafetler açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jelly Run

    Jölelerle platformdan platforma uçun.
  • A to B

    A to B, Ketchapp'ın oyunları kadar zor oynanışa sahip beceri oyunu.
  • Draw Climber

    Zevkli bir beceri oyunu
  • Clumsy Bird

    Clumsy Bird, son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Flappy Bird'e benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunudur.
  • Axe Climber

    Dünyanın en yüksek dağlarına tırmanıyoruz.
  • The Tower Assassin's Creed

    Assassin's Creed oyunlarının sevilen kahramanlarının kulelere tırmanmasına yardımcı olmaya ne dersiniz?
  • 1Bump!

    1Bump!, Ketchapp'ın oyunları kadar sinir bozucu küp ilerletme oyunu.
  • Knife Hit

    Bıçak challenge'a var mısınız?