Cluster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Cluster, tanıdıklarınız ile frklı gruplar oluşturarak bu gruplar üzerinden özel fotoğraflar paylaşmanızı sağlayan yararlı ve kullanışlı bir Android sosyal medya uygulamasıdır.

Cluster, en güzel anılarınızı ve fotoğraflarınızı sadece istediğiniz kişiler ile paylaşabileceğiniz özel bir alan oluşturabileceğiniz Android fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Özellikle öğrenciler, aileler, iş arkadaşları ve yeni anne olmuş kadınlar için çok daha kullanışlı ve yararlı olabilecek olan uygulama sayesinde özel resimlerinizi tüm sosyal medya ile paylaşmaz zorunda kalmazsınız. Sadece seçtiğiniz kişilerin paylaştığınız resimleri görmesi nedeniyle son deree özel ve güvenli olan uygulama ile kendi özel gruplarınızı oluşturabilirsiniz.

Uygulamayı kullanırken ilk olarak bir grup oluşturmalısınız. Daha sonra bu gruba fotoğraflar paylaşma istediğiniz kişileri eklemeniz gerekiyor. Bu aşamadan sonra eklediğiniz kişilerin gruba katılımını izleyebilir ve birbirinizle dilediğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz.

Sevgilinizle, anne ve babanızla, iş arkadaşlarınızla, eski okul arkadaşlarınızla veya aklınıza gelebilecek diğer tüm kişiler ile ayrı gruplar oluşturarak istediğiniz fotoğrafları paylaşabileceğiniz özel ve güvenli bir uygulama olan Cluster'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Cluster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
26.1 MB DOSYA BOYUTU

Cluster, arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile özel gruplar oluşturarak bu alanda fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir sosyal fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Cluster, istediğiniz kişileri dahil ederek oluşturacağınız gruplar için özel bir alan yaratarak bu alan içerisinde özel ve gizli fotoğraf paylaşabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS sosyal fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde bir kaç arkadaşınız ile paylaşmak istediğiniz fotoğrafları kolayca gönderebilirsiniz. Böylelikle belirli gruplar göndermek istediğiniz fotoğrafları Facebook ve Twitter gibi popüler sosyal medya platformları üzerinde paylaşmak zorunda kalmazsınız.

İş veya okul arkadaşlarınız, aileniz ve diğer kişiler ile kısa sürede ve kolayca gruplar oluşturarak hemen fotoğraf paylaşımında bulunabiliyorsunuz. Sadece istediğiniz kişilerin fotoğrafları görmesi nedeniyle tamamen güvenilir bir uygulama olan Cluster, özel hayatınızın istediğiniz sınırlarda kalmasını sağlamaktadır.

Uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak bir boş alan oluşturmanız gerekiyor. Daha sonra bu alanda yapılacak paylaşımların kimler tarafından görülmesini istediğinizi belirleyerek onları ekleyebilirsiniz. Bu aşamadan sonra ise hemen fotoğraf paylaşımına başlayabilirsiniz.

Sade ve modern bir arayüze sahip olan Cluster'ı hiç bir zrluk yaşamadan kullanabilirsiniz. Bu tür bir uygulama işime çok yarar diyorsanız, Cluster'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında