CM GameBooster

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME

CM GameBooster uygulaması sayesinde Android cihazlarınızın oyun performansını arttırabiliyorsunuz.

CM GameBooster uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinde en yüksek performansla oyunlar oynamak isteyenlerin tercih etmeleri gereken ücretsiz oyun hızlandırıcı uygulamalar arasında yer alıyor. Oldukça basit kullanımı ve otomatik oyun tespiti gibi özellikleri sayesinde kullanımınız esnasında herhangi bir sorun yaşamadan tüm oyunları telefonunuzun donanımının müsaade edeceği hızlardan en iyi şekilde oynayabiliyorsunuz.

Uygulamanın en dikkat çekici yanı, açık olduğu süre boyunca mobil cihazınızın hafızasının her daim temiz kaldığından emin olmak. Böylece her defasında uygulamaya geçerek RAM temizliği yapmanıza gerek kalmıyor ve otomatik bir şekilde daima en yüksek performansı koruduğunuzdan emin olabiliyorsunuz.

Oynamak istediğiniz oyunların açılışını yüzde 30’a kadar hızlandırabilen ve oyun süresince de takılmalara yahut FPS düşüklüklerine izin vermeyen uygulama, böylelikle telefonunuz bir oyunu tam sınırda açabiliyorsa bu sınırı biraz daha aşağı çekerek akıcı bir deneyim elde etmenize izin veriyor.

Oyunlardan çıktıktan sonra çıktığınız oyunların hafızada artık bırakmamasını da sağlayabilen CM GameBooster, böylelikle diğer uygulamalarınızın da en performanslı şekilde çalışmasına destek oluyor. Dolayısıyla sadece oyunlar için değil, oyun dışı uygulamalar için de kullanışlı araçlardan birisi olduğunu söyleyebilirim.

Daha az arkaplanda çalışan uygulamanın batarya dayanma süresine de katkısı olacağını es geçmemek lazım. Android cihazınızın arkaplanında çalışan uygulamaların otomatik ve hızlı bir şekilde sonlandırılmaları, gün bitiminde çok daha fazla şarjınızın kalmasına yardımcı olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reminder for CM Launcher

    Reminder for CM Launcher, adından da anlayacağınız üzere CM Launcher kullanıcılarının yararlanabileceği ücretsiz bir hatırlatma uygulaması.
  • CM Browser

    CM Browser kapsamlı ve yüksek güvenlikli özellikleriyle dikkat çeken bir web tarayıcıdır.
  • CM Battery

    CM Battery ücretsiz olarak indirip Android cihazınızın pil performansını iyileştirebileceğiniz kapsamlı bir uygulama.
  • CM Keyboard

    CM Keyboard, birbirinden güzel özellik ve emojilere sahip olan kullanışlı ve şık bir Android klavye uygulaması.
  • CM Transfer

    Telefonunuzdaki pek çok dosyayı başkalarıyla hızlı bir şekilde paylaşmak için CM Transfer uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • CM Locker

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizin kilit ekranlarını özelleştirmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Unit Converter

    Unit Converter, aklınızı kurcalayan "bir metre kaç cm" gibi soruları kolaylıkla cevaplayabilecek birim çeviri uygulamasıdır.
  • CM 16 APK

    CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.