Coach Bus Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
5,313 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Coach Bus Simulator ile otobüs şoförlüğü deneyimini Android mobil cihazlarınızda bir üst seviyeye çıkarın. Farklı senaryoların olduğu bu oyunda, otobüs sürmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

Coach Bus Simulator, mobil cihazlarınızda otobüs sürme deneyimini bir üst seviyeye çıkarıyor.

Simülasyon oyunlarını seven oyuncular için mobil dünyada yeni bir sürpriz. Ovidiu Pop tarafından geliştirilen yeni Android için otobüs sürme simülasyon oyunu Coach Bus Simulator, ücretsiz olarak Android kullanıcılarını bekliyor. Diğer oyunların yanında bu oyunun farklı özelliği ise, oyun içerisinde birden fazla farklı senaryonun bulunması. 

Açık dünya haritasında istediğiniz gibi otobüsünüzü sürebilir, farklı görevler alabilirsiniz. Detaylı otobüs tasarımları ile şimdiden birçok simülasyon severin gözdesi olan bu oyun, sadece otobüs sürme değil, otobüs firması yönetmenize bile olanak tanıyor. Akıllı trafik sistemi ve gerçek görsel hasarlarla birlikte gerçeğe çok yakın. 

Tüm bunların yanında arkadaşlarınızla da çevrimiçi olarak bu oyunu oynayabilirsiniz.

Batuhan Kavruk

Coach Bus Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME

Coach Bus Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür

Coach Bus Simulator eğer bir otobüsün şöför koltuğuna geçerek eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil otobüs oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabetlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörü olan Coach Bus Simulator'da oyuncular birbirinden güzel otobüsleri kullanabilme imkanına sahipler. Oyunda temel olarak şöförlük yaparak yolcu taşıyoruz ve bu işten para kazanarak yeni otobüsleri satın almaya çalışıyoruz. Açık dünya tabanlı bir yapıya sahip olan oyunda bize verilen görevlerde belirlenen süre içerisinde yolcularımızı itmek istedikleri yerlere ulaştırmamız gerekiyor.

Coach Bus Simulator'da farklı sürüş şartları bizi bekliyor. Oyunda gündüz araç kullanabildiğimiz gibi gece de araç kullanabiliyoruz. Ayrıca farklı hava şartlarına da oyunda yer veriliyor. Coach Bus Simulator'da kendi otobüs şirketimizin sahibiyiz ve bu şirketi yeni otobüsler satın alarak geliştirmemiz gerekiyor.

Coach Bus Simulator'da araçların iç bölümleri oldukça detaylı bir şekilde tasarlanmış. Araçlarınızı kokpit kamerasından yönetebiliyor, dilerseniz araçlarınızın üzerine istediğiniz yazıyı yazabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Coach Bus Simulator Drive

    City Coach Bus Simulator Drive mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Simulator : Coach Driver

    Bus Simulator : Coach Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Coach Bus Simulator 2017

    Coach Bus Simulator 2017, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir otobüs simülasyonudur.
  • City Bus Coach SIM 2

    City Bus Coach SIM 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • Bus Simulator Indonesia APK

    Bus Simulator Indonesia APK, mobil kullanıcılar için geliştirilen bir otobüs simülasyon oyunudur.
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.