Cochlear Sounds of Life

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
882 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Cochlear Sounds of Life, çektiğiniz fotoğraflara 5 ile 10 saniye arasında sesler eklemenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Android cihazlarımız ile ihtiyacımıza göre fotoğraf veya videolar çekebiliyoruz. Fakat Cochlear Sounds of Life uygulaması bunlardan farklı olarak sesli fotoğraflar çekmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir Android uygulamasıdır.

Fotoğrafların konuştuğunu daha önce görmemiş olabilirsiniz fakat bu uygulama sayesinde çekeceğiniz fotoğraflara 5 - 10 saniye arasında ses ekleyebiliyorsunuz. Fotoğraflara ses ekleyerek özel anlarınızı daima sade bir fotoğraftan daha iyi şekilde hatırlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak oldukça basit. Fotoğraf çektiğinizde bu süreden sonraki 5 - 10 saniye arasındakiki sesleri çektiğiniz fotoğrafa eklemektedir. Uygulamanın galerisinden tüm mutlu anlarınızın resimlerine ulaşabilirsiniz. Gün gün olarak ayrı filtrelenen fotoğraflar arasında istediğinizi kolayca bulabilirsiniz.

Sesli olarak çektiğiniz fotoğraflarınızı arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile Facebook, Twitter ve E-Posta aracılığı sayesinde anında paylaşabiliyorsunuz. Ücretsiz, eğlenceli ve farklı bir Android uygulaması olan Cochlear Sounds of Life'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Cochlear Sounds of Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME

Cochlear Sounds of Life, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak fotoğraflarınıza ses ve şarkılar ekleyebileceğiniz eğlenceli ve etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

Fotoğraflarınızın konuştuğu pek görülen bir olay değildir. Fakat Cochlear Sounds of Life uygulamasına sahipseniz artık bu da mümkün. Farklı ve etkleyici bir uygulama olan Cochlear Sounds of Life, fotoğraflarınıza ses eklemenizi ve onların konuşmasını sağlıyor. Uygulamayı kullanarak özel anlarınızın fotoğraflarınızı çekerken bu fotoğraflara ses ekleyebiliyorsunuz.

Uygulama ile fotoğraf çekerken fotoğraflarınıza 5 ile 10 saniye arasında ses ekleme imkanınız bulunuyor. Fotoğraflarınızı adeta ölümsüzleştiren Cochlear Sounds of Life uygulaması ile çektiğiniz sesli fotoğraflara görüntülemek için uygulamanın kendi içerisinde oluşturduğu galeriye girmelisiniz.

Hayatınızın her anını kapsayacak fotoğraflar çekerek, günlük olarak listelenmiş şekilde görüntüleyebileceğiniz albümler oluşturan uygulama sayesinde, en güzel anlarınızı arkadaşlarınız ile Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

iPhone veya iPad sahibiyseniz ve etkileyici bir fotoğraf uygulaması arıyorsanız, Cochlear Sounds of Life uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thug Life Photo Maker

    Thug Life Photo Maker, Thug Life fotoğrafları yaratmanıza imkan veren bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır
  • Thug Life Photo Editor

    Thug Life Photo Editor mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Choice of Life: Middle Ages APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Choice of Life: Middle Ages APK'da, seçimlerinizi yaparak krallığınızda söz sahibi olmaya çalışın.
  • The Game of Life

    The Game of Life arkadaş ortamlarında oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun.
  • Black Screen of Life

    Black Screen of Life, YouTube'da ekran kapalı müzik dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Tropical Sounds - Nature Sound

    Tropical Sounds - Nature Sound farklı doğa seslerini birleştiren bir uygulamadır.