Coco Crab

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Coco Crab, sevimli bir yengeci kontrol ettiğiniz renkli Android oyunu.

Coco Crab, tropik adada yaşam süren yengecin hayatta kalması için uğraş verdiğimiz reflekslere dayalı eğlence yüklü bir mobil oyun. Görsel çizgileriyle küçük – büyük herkesin ilgisini çekmeyi başaran Android oyunu, arcade tarzında oynanış sunuyor.

Tropikal bölgelerde yaşayan bir yengeç türünün hayatta kalmasını sağlıyoruz oyunda. Havadan yağan egzotik meyveleri kaparak yengecin yaşamını sürdürüyoruz. Tabii ki oyun bu kadar basit değil. Egzotik meyveler arasında beklenmedik objeler de üstümüze düşebiliyor. Hareket alanı dar olduğundan kaçacak yer bulmak fazla kolay olmuyor.

5 farklı bulunduğumuz oyunda sevimli yengeci kontrol etmek için parmağımızı sağa sola kaydırıyoruz. Tek dokunuş kontrol sistemiyle telefonda mekan fark etmeksizin açıp oynayabileceğiniz bir oyun Coco Crab. Oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Erkan Calp

Coco Crab

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
289 MB DOSYA BOYUTU

Coco Crab, sevimli bir yengeci beslediğiniz iPhone / iPad oyunu.

Coco Crab, tropikal bölgede yaşayan sevimli bir yengeci beslediğimiz eğlenceli bir mobil oyun. Her ne kadar grafiklerinden daha çok küçük yaşta oyunculara hitap ettiği izlenimi uyandırsa da oynamaya başladığınızda öyle olmadığını görüyorsunuz. Boş zamanlar, bekleme anları, seyahat esnasında oynanabilecek harika bir oyun.

Kaydırmaya dayalı yenilikçi kontrolleriyle iPhone’da da iPad’de de rahat, keyifli oynanış sunan Coco Crab’de havadan yağan egzotik meyveleri seri şekilde kaparak yengeci olabildiğince uzun süre hayatta tutmaya çalışıyorsunuz. Sürekli sağa sola kayarak topladığınız meyveler arasında zararlı, değdiğiniz anda hayatınıza son verecek meyveler de var. Onlardan kaçmak imkansız değil ancak reflekslerinizin son derece iyi olması gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crab War

    Crab War, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek aksiyon ve macera dolu bir oyundur.
  • Madame Coco

    Madame Coco uygulamasında evinize en uygun ürünleri bulabilirsiniz.
  • Coco Star

    Coco Star ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Coco

    Coco uygulamasını kullanarak Android cihazınızda arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • Coco Ice Princess

    Coco Ice Princess, buz kalesindeki prensesinizi giydirip makyajını yaparak baloya hazırlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Coco Pony

    Kendi midillinizi hayatın her anında yanınızda tutabileceğiniz ücretsiz bir sanal bebek oyunu.
  • Coco Town

    Kendi kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Coco Party - Dancing Queens

    Android kullanan genç kızlar hazır mısınız? Artık size özel yeni bir moda ve dans oyunu var!