Cogi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

Cogi, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir sesli not alma uygulamasıdır.

Cogi, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir not alma ve sesli not alma uygulamasıdır.

Özellikle önemli toplantılar, dersler, konuşmalar sırasında kalemle kağıtla not almak yerine Cogi'yi kullanarak sesli notlar alabilir ve daha sonra almış olduğunuz notları istediğiniz zaman tekrar dinleyebilirsiniz.

Ayrıca almış olduğunuz sesli notlara resimler, metinler ve etiketler de ekleyebileceğiniz uygulama yardımıyla, tüm sesli notlarınızı çok daha etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

Not alma uygulamalarına farklı bir boyut kazandıran Cogi, aklınıza gelen anlık fikirleri de kağıda dökmek yerine akıllı telefon veya tabletleriniz üzerine sesli notlar olarak kaydetmenize olanak tanır.

Arama özelliği sayesinde tüm notlarınızı kolaylıkla bulabileceğiniz ve tekrar tekrar dinleyebileceğiniz uygulama verimliliğinizi artırmak konusunda sizlere oldukça yardımcı olacaktır.

Can Çevrim

Cogi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

Cogi, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ses kaydetme uygulaması.

Cogi, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, işlevsel bir ses kayıt uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulamayı not almak için yeterli vaktimiz olmadığı zamanlarda, ses kayıtları alabilmek için kullanabiliriz.

Uygulamanın en iyi özelliklerinden bir tanesi de her seviyeden kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği bir arayüze sahip olması. Son derece basit tutulan bu arayüzde, tüm fonksiyonlar kolay anlaşılır bir şekilde sunuluyor. Rafine bir kullanım deneyimi sunan Cogi'de kaydı başlatmak için ekrandaki kayıt butonnua basmamız yeterli oluyor. Kayıt esnasında ekranın merkezindeki daire şeklindeki butona basarak önemli yerleri öne çıkartabiliyoruz. Bu butona uzun süre basılı tutarsak da kayıt sona erdiriliyor.

Cogi'de kaydettiğimiz seslere fotoğraflar ve etiketler ekleme şansına da sahibiz. Fotoğraflar ekleyerek ses akyıtlarını daha bilgilendirici kılabilir, etiketler ile daha kolay bulunabilmesini garantileyebiliriz. Elbette kayıtları farklı medya araçları ile paylaşma şansına da sahibiz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Cogi, hem profesyonel hem de amatör kullanımlar için ideal seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • Goodtime

    Kullanışlı bir yardımcı uygulama
  • HabitBull

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.