Coin Pumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Coin Pumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Coin Pumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu ve eşsiz bir kurguya sahip olan oyunda bulmacaları çözerek para kazanıyoruz.

Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı bir oyun olan Coin Pumper, bozuk paraları eşleştirerek para kazandığınız bir oyundur. Oyunda renkli bozuk paraları uygun sütunlara fırlatıyor ve aynı renkli paraları yok etmeye çalışıyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve ekran dolmadan önce tüm paraları yok etmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Özel güçler de kullanabileceğiniz oyunda kombolar yaparak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Çocukların da severek oynayabileceğini düşündüğüm Coin Pumper oyununda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Birbirinden farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Sevimli karakterlerin ve komik ses efektlerinin yer aldığı oyunda hem bulmacaları çözmeye çalışıyor hemde eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Farklı oyun türlerini de oynayabileceğinz Coin Pumper sizleri bekliyor. Coin Pumper oyununu sakın kaçırmayın.

Coin Pumpero oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Coin Pumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Coin Pumper, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Coin Pumper, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Çocukların beğenerek oynayabileceği oyunda para kazanmaya çalışıyoruz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir bulmaca/beceri oyunu olan Coin Pumper, uygun sütunlara aynı renkteki bozuk paraları fırlatmaya çalıştığınız bir oyundur. Son derece kolay bir oynanışa sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çocukların da severek oynayabileceğini düşündüğüm Coin Pumper'da dikkatli olmalı ve birbirinden zorlu bölümler geçmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Zorlu ve eşsiz bir kurguya sahip olan oyunda bulmacaları çözerek para kazanıyoruz.

Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda para kazanarak diğer karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz. Sevimli karakterlerle ve eğlenceli seslerle dolu oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Mutlaka denemeniz gereken bir oyun olan Coin Pumper, sizleri bekliyor.

Coin Pumper oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Party: Coin Carnival

    Candy Party: Coin Carnival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şans oyunudur
  • Coin Master APK

    Coin Master APK, android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • FunFair Coin Pusher

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen FunFair Coin Pusher mobil oyunu, şansına güvenen kullanıcıları ödüle boğacak eğlenceli bir şans oyunudur.
  • Coin Princess

    Coin Princess, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Coin Dozer

    Zevkli bir şans oyunu
  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Farm Flowers Coin Party Dozer

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek çılgın çiftlik partileri vereceğiniz eşsiz bir oyundur.