CoinATMRadar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

CoinATMRadar uygulaması, dünya genelindeki Bitcoin ATM'lerini harita üzerinden sizlere sunuyor.

CoinATMRadar uygulaması ile Android cihazlarınızdan Bitcoin'lerinizi bozdurabileceğiniz yerleri bulabilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Dash gibi dijital para birimlerini destekleyen CoinATMRadar uygulaması, nakit ihtiyaçlarınıza karşılık veren ATM’leri bulabilmenizi sağlıyor. Biriktirdiğiniz Bitcoin’lerinizi nakite çevirmek için kullanabileceğiniz noktaları harita üzerinden ya da liste şeklinde size gösteren uygulama, bilmediğiniz bir şehirde faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

BTM olarak da bilinen Bitcoin ATM’leri toplamda 56 ülkede 1400’ü aşkın sayıda mevcut durumda. Sürekli artan BTM’lerden yerel para birimleriyle para çekmek de oldukça kolay oluyor. Uygulamada yer alan Near Me butonuna tıklayarak, yakınınızdaki Bitcoin ATM’lerini görüntüleyebiliyor ve hatta yol tarifi de alabiliyorsunuz. Son olarak; Bitcoin ATM’lerine dair adres, ücretler, sınırlar ve resimler gibi detaylı bilgilere de ulaşabilmeniz mümkün.

Volkan Yılmaz

CoinATMRadar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
45.1 MB DOSYA BOYUTU

CoinATMRadar ile çevrenizde bulunan Bitcoin ATM'lerini görüntüleyebilirsiniz.

CoinATMRadar uygulaması bulunduğunuz çevredeki Bitcoin ATM’lerini iOS cihazlarınız üzerinden görebilmenizi sağlıyor.

Değeri her geçen gün artan dijital para birimi Bitcoin, dünya genelinde oldukça popüler hale gelmiş durumda. Bunun yanında, şu an için 56 ülkede 1400’ü aşkın Bitcoin ATM’si bulunuyor ve bu sayı her gün artmaya devam ediyor. Eğer siz de yeterince Bitcoin’e sahipseniz ve nakit ihtiyacınız varsa, bu ATM’leri kullanarak dijital paranızı nakite çevirebiliyorsunuz.

Harita üzerinde Bitcoin ATM’lerini gösteren ve bu cihazlara dair adres, ücret, sınırlamalar ve resimler gibi detaylı bilgiler sunan uygulamada yakınınızda bulunan ATM’leri de listeleyebiliyorsunuz. İlgili konumun nerede olduğunu bilmiyorsanız, size yol tarifi de sunan CoinATMRadar uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Binance TR

    Binance TR mobil uygulaması ile güvenli şekilde Bitcoin ve diğer kripto paralar için alım satım işlemleri yapabilirsiniz.
  • Electroneum

    Cep telefonundan kripto para madenciliği (mining) yapmanıza izin veriyor.
  • Coinzo

    Coinzo, kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenli ve yerli kripto para borsasıdır.
  • Blockchain

    Blockchain uygulaması Android cihazlarınızdan dijital para transferlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.
  • Binance

    Binance, Android üzerinden kripto para birimi ticareti yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • BitTurk

    BitTurk Android uygulamasını indirin, Bitcoin ve kripto para alma-satma işlemlerini mobilden yapın.
  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • CoinCap

    CoinCap uygulamasını kullanarak Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimlerinin anlık değerlerini takip edebilirsiniz.