Collavo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Collavo, kısa video klipler hazırlayabileceğiniz ve videolara ses kaydı, müzik, filtre ekleyebileceğiniz bir Android uygulaması.

Collavo, Android cihazınızla çektiğiniz videolara dilediğiniz bir ses kaydını ve müziği eklemenize izin veren ücretsiz bir kamera uygulaması olarak öne çıkıyor. Android telefon ve tabletinizin dahili kamera uygulaması ile gelen seçenekler yeterli gelmiyorsa bu uygulama oldukça işinize yarayacaktır.

Collavo içerisinde video çekme fonksiyonu ile gelen bir video düzenleme uygulaması. 4 ile 32 saniyelik kısa video klipler çekebiliyor ve videolarınıza harici bir ses kaydı yerleştirebiliyor, kitaplığınızdaki bir müziği veya uygulamanın sunduğu ücretsiz müziklerden dilediğinizi ekleyebiliyorsunuz. Hem ses kaydının, hem müziğin, hem de videonun kendi sesini dilediğiniz seviyeye getirebilmeniz de mümkün. Tabii ki video düzenleme uygulamalarının vazgeçilmezi filtreler kullanımınıza sunuluyor. Ancak filtrelerin gerçek zamanlı olarak uygulanamıyor olması güzel olmamış.
Otomatik kaydetme seçeneği de sunan Collavo, Facebook ile entegre şekilde çalışıyor. Düzenlediğiniz videoları Facebook’a HD kalitede yükleyebilmenin haricinde Facebook’taki arkadaşlarınızı da videolarınızı düzenlemeye davet edebiliyorsunuz.

Android cihazınızın hem arka hem de ön yüz kamerası ile çekim yapmanıza izin veren Collavo’nın öne çıkan özelliklerini şöyle listeleyebiliriz:

Collavo Özellikleri:

  • Tek dokunuşla tercih edilen uzunlukta kayıt yapabilme
  • Sonradan uygulanabilir çok sayıda filtre
  • Video ile bütünleşen orijinal müzikler
  • Videoyu düzenleme veya doğrudan silme
  • Ön yüz kamerasına kolaylıkla geçiş
  • Videoları HD kalitede kaydetme, Facebook’ta paylaşma
Erkan Calp

Collavo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Collavo, iPhone ve iPad'inizde kısa video klipler oluşturabileceğiniz ve müzik, ses kaydı ile farklılaştırabileceğiniz bir video düzenleme uygulaması.

Collavo, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz kullanabileceğiniz video düzenleme uygulamalarından biri. 8 saniyeden 32 saniyeye kadar kısa video klipleri birleştirip eşsiz bir video ortaya çıkarmanıza imkan tanıyan uygulamanın filtre seçenekleri de oldukça fazla.

Collavo, iOS tabanlı cihazların dahili kamera uygulamasında bulamayacağınız araçları kullanımınıza sunuyor. En kısa 8, en uzun 32 saniyelik video kayıtlarınıza filtre ekleyebilmenin haricinde üzerine sonradan kaydettiğiniz bir ses kaydını ve ister müzik listesinden isterseniz de film rulonuzdan seçtiğiniz bir müziği ekleyebiliyorsunuz. En güzeli de videonun, ses kaydının ve müziğin sesini kaydırıcıları kullanarak rahatlıkla dilediğiniz düzeye çekebiliyorsunuz.

Çok sayıda sonradan uygulanabilir, ücretsiz filtreler sunan Collavo, cihazınızın hem arka hem de ön kamerası ile çekim yapmanıza izin veriyor. Açılır menüden ulaşabileceğiniz kamera simgesine dokunarak ön yüz ve arka yüz kamerası arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Otomatik kayıt butonu sayesinde de tek dokunuşla önceden belirlediğiniz sürede uygulamanın kayıt yapmasını sağlayabiliyorsunuz.

Sade, basit arayüze sahip olduğundan herkesin rahatlıkla kullanabileceğini düşündüğüm Collavo, videolara sonradan ses kaydı ve müzik ekleme olanağı ile öne çıkıyor.

Collavo Özellikleri:

  • Otomatik kayıt seçeneği ile önceden belirtilen süre kadar kayıt yapma
  • Cihazın hem ön hem de arka kamerası ile video kaydetme
  • Videolara ses kaydı ve müzik ekleme, filtrele uygulama
  • Videoları Facebook’ta paylaşma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında