Color Ball Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Color Ball Blast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm Color Ball Blast, yukardan gelen blokları yok ederek bölümleri geçmenizi gerektiren bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda ekranın üstünden gelen renkli bloklara ateş ediyorsunuz. Bir takım özel güçler de kullanabileceğiniz oyunda hem vakit öldürüyor hemde reflekslerinizi sınıyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda sürükleyici bir etki yer alıyor. Renkli topları patlatarak puan kazandığınız oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz Color Ball Blast oyunu sizleri bekliyor.

Color Ball Blast oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Color Ball Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
147 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu

Color Ball Blast, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz yepyepyeni bir beceri oyunu olan Color Ball Blast oyununda renkli blokları kırıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda renkli bloklara ateş ediyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda hem vakit öldürebiliyor hemde reflekslerinizi sınayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda dikkatli olmalısınız. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda sürükleyici bir etki yer alıyor. Renkli topları patlatarak puan kazandığınız oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz Color Ball Blast oyunu sizleri bekliyor.

Color Ball Blast oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Dancing Road: Color Ball Run!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Wall Blast

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Ball Pack

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu