Color Conquer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Color Conquer, bir zamanların popüler Google+ oyunu Flood-It'e oldukça benzeyen ancak daha eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunudur.

Google’ın sosyal ağ uygulaması Google+’ı tanıtıldığı günden beri kullanan biriyseniz Flood-It adlı oyunu hatırlarsınız. İlk başta saçma bir oyunmuş hissiyatı veren ancak oynadıkça anlam kazanan bu oyun zamanla unutuldu ancak benzerleri yapılmaya devam ediyor. Color Conquer adında Windows platformuna özel yayınlanan oyun bir zamanların popüler bulmaca oyununa oynanış yönünden oldukça benzemesine rağmen kesinlikle daha eğlenceli ve sizi tablet / bilgisayarınıza daha fazla bağlayacağını söyleyebilirim.

Daha önce Flood-It ile tanışmayanlar için, Color Conquer’ın hızlı düşünme ve hareket etme gerektiren bir oyun olduğunu baştan belirtmem gerek. Eğer hızlı ilerleyen bir bulmaca oyunu arıyorsanız bu oyun kesinlikle Color Conquer değil. Oyundaki amacımız ise orijinali ile aynı; Rengarenk tabloyu tek renk haline getirmeye çalışıyoruz. Bunu da olabildiğince hızlı şekilde yapmamız gerekiyor. Zira renk seçimi yaparken bir yandan da süre işlediğinden çok hızlı düşünmemiz ve hareket etmemiz son derece önemli. Zaten oyunu orijinalinden ayıran ve de daha fazla keyif almamızı sağlayan en önemli özelliği de bu. Öte yandan orijinal oyunda olan hareket sınırlamasının Color Conquer’da olmaması da büyük artı.

Oyunda 3 farklı boyutta tablo diğer bir deyişle 3 zorluk seviyesi bulunuyor. Daha önce orijinal oyunu oynamadıysanız, oyunun amacını anlamanız açısından kesinlikle en ufak tablo olan 8 x 8 ile başlamanızı öneririm. Tabii ki oyunu öğrendikten sonra zorluk seviyesini en zora çekmeniz daha hızlı düşünmenizi gerektirdiğinden oyundan daha fazla zevk almanızı sağlayacak ve kısa sürede oyundan bıkmanızı engelleyecektir.

Color Conquer, düşünmeden hareket etmeyenlere önerebileceğim harika bir bulmaca oyunu.

Erkan Calp

Color Conquer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Color Conquer, beyin çalıştırmaya yönelik yepyeni, harika bir bulmaca oyunudur.

Minimum 8 x 8 ve 5 renkten oluşan bir tabloyu tek renk haline getirmeye çalıştığımız bir bulmaca oyunu olan Color Conquer, boş zamanınızda mobil cihazınızı açıp kısa süreliğine büyük zevkle oynayabileceğiniz bir oyun.

Google+’ı ilk zamanından beri kullanıyorsanız Color Conquer adlı oyun fazlasıyla tanıdık gelecektir. Evet; hem görsel hem de oynanış anlamında oldukça benzeyen, bir zamanlar Google+ üzerinden oynadığınız Flood-It oyununun yenilenen versiyonu ile karşı karşıyasınız.

Daha önce Flood-It oyununu oynamayanlar için oyunun amacından kısaca bahsetmem gerekirse; farklı boyutlardaki rengarenk bir tabloyu renk seçimi yaparak tek renge boyamaya çalışıyoruz. Renk paletinden renk seçimi yaparak ilerlediğimiz oyunda orijinalinden farklı olarak süre bulunuyor ve hareket kısıtlamamız yok. İlk bakışta kulağa hoş gelse de oyun boyunca hem sürenin akması hem de hareket sayısının artması dezavantaj oluyor. Şöyle ki; Renkleri seçimini yaparken bir yandan da süre işlediğinden hangi rengi seçeceğinize hızlı karar vermeniz gerekiyor. Öte yandan renk paletindeki renkleri dikkatli seçmeniz gerekiyor ki daha az hamlede daha fazla renge boyayabilesiniz.

Kolay gibi görünen ancak oynadıkça zevk alacağınızı düşündüğüm bu bulmaca oyununda kolay, orta ve zor olmak üzere 3 zorluk seviyesi mevcut. Daha önce Flood-It oyununu oynamadıysanız kesinlikle en zordan başlamamanızı tavsiye ederim. Aksi halde oyunu açmanız ile kapatmanız bir olacaktır.

Color Conquer, beyin çalıştırmaya yönelik, hızlı ve etkili düşünme gerektiren güzel bir mobil oyun olmuş. Bulmaca türünde mobil oyunlarından hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Command & Conquer Remastered Collection

    Command & Conquer Remastered Collection İndir: PC'deki en iyi strateji oyunu Command & Conquer ve Command & Conquer Red Alert 4K grafiklerle yenilendi!
  • Command & Conquer: Generals Zero Hour Reborn

    Command & Conquer Generals oyununun yamasıdır.
  • Command & Conquer: Red Alert

    Efsanevi Command & Conquer serisinin ilk RedAlert oyunu ile nostalji yapabilirsiniz.
  • Command & Conquer: Red Alert 2

    Command & Conquer: Red Alert 2 bir gerçek zamanlı strateji oyunudur
  • Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo

    C&C 3... Kane Nod'ların başına geri geldi ve savaş tekrar başladı...
  • Guess The Color

    Guess The Color, nesnelerin, mekanların, logoların, görsellerin rengini bilmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Color Flood HD

    Color Flood HD oyununda farklı renklerden oluşan 10 x 10 tabloda renklere dokunarak tabloyu tek renge boyamalısınız.
  • Color Memo for Windows 8

    Yapay zekanın komutlarını sesli ve görsel olarak hatırlayın. Simon diyor ki oyununu merak edenlere güzel bir örnek.