Color Flood HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Color Flood HD oyununda farklı renklerden oluşan 10 x 10 tabloda renklere dokunarak tabloyu tek renge boyamalısınız.

Color Flood HD, basit gibi görünen aslında düşünerek oynanması gereken bulmaca oyunları arasında ve mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarlarda da ücretsiz olarak geliyor.

Color Flood HD oyununda en küçük 10 x 10 farklı renklerle bürünmüş bir tablo karşımıza çıkarılıyor. Amacımız tek tek renk seçimi yaparak rengarenk bu tabloyu tek renk haline çevirmek. Sol üst köşedeki rengi dikkate alarak oyuna başlıyoruz. Sıralı dizilmiş renkli kutucuklara dokunuşumuza göre tablonun rengi değişmeye başlıyor. Dokunduğumuz renkli kutucuk etrafındaki kutucukları da etkilendiğinden renk seçimi yaparken iki kere düşünmemiz gerekiyor. Aksi halde daha yolun yarısındayken hareket limitini aştığımızdan oyuna veda ediyoruz.

Oyunda heyecanı artırmak amacıyla farklı zorluk düzeyinde oynamanızı tavsiye ederim. Kolay ve normali atlayıp doğrudan zorda oynamanız oyundan daha fazla zevk almanızı sağlayacaktır. Tabii ki bu modda oynamanın zorlukları da var. Çok daha fazla renkten oluşan tablo karşınıza çıkarılıyor ve hareketiniz çok daha kısıtlı oluyor.

Oyunda ilerlemek biraz zor olsa da oynanış son derece kolay. Tek renge ulaşmak için sol tarafınızda dizili renkli kutucuklara dokunmanız yeterli oluyor. Dokunduğunuz vakit o karenin etrafındaki karelerle birlikte aynı renge büründüğünü görüyorsunuz. Bu şekilde son hamlenizi de yaptıktan sonra başardığınıza veya başaramadığınıza dair mesaj görüntüleniyor.

Erkan Calp

Color Flood HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Color Flood, rengarenk tabloyu tek renge büründürmeniz gereken bir bulmaca oyunu.

Color Flood, Android telefon ve tabletinizde renkli bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız seveceğinizi düşündüğüm bir yapım. Boş zamanlarda kafa yormadan oynanabilecek ideal bir oyun.

Tamamen ücretsiz indirebileceğiniz ufak boyutlu bulmaca oyununda 10 x 10 bir tabloda renkli kareleri birleştirerek tabloyu tek bir renge boyamaya çalışıyorsunuz. Farklı renkte karelere dokunarak yavaş yavaş yayılmaya başlamanız gerekiyor. İlk etapta dahi oldukça zor bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar ilk bakışta kolay gibi görünse de çok basit bir oyun olmadığını ilk kareye dokunduğunuzda anlıyorsunuz. Oyunu zorlaştıran tek etmen aslında hareket kısıtlamanızın olması. Rengarenk tabloyu tek renge büründürmek için belli sayıda dokunuş izni veriliyor ki hamlenizi yapmadan düşünmezseniz tabloyu yarılamadan hareket sayınız bitiveriyor.

Oyunda heyecanı artırmak için farklı modlar eklenmemiş. Sadece tek başınıza oynayabiliyorsunuz. Zorluk düzeyini kolay, orta, zor olmak üzere üç farklı şekilde ayarlayabilmeniz mümkün ki daha önce benzer bir oyun oynadıysanız doğrudan zorda başlamanızı tavsiye ederim.

Zihin çalıştırmaya yönelik olmayan her bulmaca oyunu gibi Color Flood da kısa süreliğine oynayabileceğiniz oyunlar arasında. Yolda iken veyahut bekleme anında açıp oynayabileceğiniz tarzda, kesinlikle uzun süreli oynama için ideal olmayan bir türde.

Erkan Calp

Color Flood HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
10.9 MB DOSYA BOYUTU

Color Flood HD, altı renkten oluşan tabloyu tek renge boyamanız gereken bir bulmaca oyunu.

Color Flood HD, iPhone ve iPad’inizde boş vakitlerinizde kafa yormadan oynayabileceğiniz bulmaca oyunları arasında ve adından da tahmin edeceğiniz üzere oldukça renkli arayüze sahip.

iOS cihazınıza tamamen ücretsiz indirip ufak boyutlu olmasıyla anında oynamaya başlayabileceğiniz bu oyunda amacınız altı farklı renkten oluşan 10 x 10 tabloyu tek renk haline getirmek. Tabii ki bunu başarabilmek hiç kolay değil. Kırmızı, pembe, sarı, yeşil, kahverengi ve mavi renkli karelere son derece dikkatli bir şekilde dokunmanız gerekiyor. Aksi halde hareket sınırına yakalanıyor ve çok kısa bir sürede tabloyu yarılamadan hareket sınırını aşmış oluyorsunuz.

Oyunu üç zorluk düzeyinde oynayabiliyorsunuz. Kolayda oynamayı seçerseniz tablo küçülüyor ve çok kısa sürede tüm tabloyu tek renge boyamayı başarabiliyorsunuz. Normali seçtiğinizde tablo biraz daha büyüyor ve hareket limiti artırılıyor. Zoru seçtiğinizde de - ki oyundan zevk almanız için bunda oynamanızı tavsiye ederim - olabildiğince az dokunuşla tek renge ulaşmanız isteniyor.
Renkli bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız vakit öldürmek için birebir olduğunu düşündüğüm Color Flood HD oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

Color Flood HD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Color Flood HD oyununda 6 renkten oluşan tabloyu tek renge döndürmeniz gerekiyor.

Color Flood HD, kısa süreliğine oynandığında keyif veren basit olmasına karşın eğlenceli bir bulmaca oyunu. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda hedefiniz tabloyu tek renk haline getirmek.

Kolay, normal ve zor olmak üzere üç farklı zorluk seçeneği sunan oyunda 10 x 10 tablo (tablo uzunluğu zorluk seviyesine göre farklılık gösteriyor) üzerinde altı farklı renkten oluşan kareler bulunmakta. Amacınız altta sıralanan renkli kutucuklara dokunarak tabloyu tek renge büründürmek. Tabii ki bunu yapmak zaman alan ve çok basit olmayan bir eylem. Oyunu zorlaştıran (bence eğlenceli kılan) nokta hareket limitinin olması. Renk seçimi yaparken dikkatli olmazsanız tablonun yarısına ulaşmadan hareket sınırına gelmiş oluyorsunuz. Hareket sınırınız her tabloda tahmin edeceğiniz üzere farklılık gösteriyor ve kaç hamleniz kaldığını tablonun üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Oyunda üç farklı zorluk düzeyinin olduğunu söylemiştim. Biraz açmam gerekirse; her zorluk düzeyinde tablo uzunluğu ve hareket limiti farklı. Kolayda oynamayı seçtiğinizde çok renkli bir tabloyla karşılaşmıyor ve birkaç dokunuşta tabloyu tek renge boyuyorsunuz. Şayet zorda oynarsanız hem tablo daha karmaşık bir hal alıyor, hem de oldukça sınırlandırılıyorsunuz.

Color Flood HD oyununa benzeyen hatta aynı konseptte onlarca oyun mevcut ancak hem arayüzünün çok karmaşık olmaması, hem de reklam içermemesi yönünden tercih edilebilir. Dediğim gibi; kısa sürede oynanabilecek kafa patlatmanız gerekmeyen eğlenceli dozu normal bir oyun arıyorsanız deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Conquer

    Color Conquer, bir zamanların popüler Google+ oyunu Flood-It'e oldukça benzeyen ancak daha eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunudur.
  • Msn Tools

    Msn Crack,Multi Msn,Msn Freeze,Msn Flood,Msn Piç ,Winamp Msn,Msn Logger..... ve daha fazlası bu programda.
  • Jigsaw Puzzles HD

    Jigsaw Puzzles HD, yapboz oyununu Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Guess The Color

    Guess The Color, nesnelerin, mekanların, logoların, görsellerin rengini bilmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Color Memo for Windows 8

    Yapay zekanın komutlarını sesli ve görsel olarak hatırlayın. Simon diyor ki oyununu merak edenlere güzel bir örnek.
  • E.M. HD Video Converter

    E.M. HD Video Converter ile tüm video formatları HD video formatlarına dönüştürülebiliyor. Programla Blu-ray, AVCHD gibi formatlara dönüştürdüğünüz videoları DVD'ye yazdırabilir ve XBOX360, PS3 gibi cihazlarda çalıştırabilirsiniz.
  • Age of Empires II HD: Rise of the Rajas

    Age of Empires II HD: Rise of the Rajas, resmi Age of Empires II HD genişlme paketidir
  • Resident Evil HD Remaster

    Resident Evil HD Remaster tüylerinizi diken diken edecek bir korku oyunudur