Color Flow 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Yanlış pimi çekersen patlarsın.

Color Flow 3D oyunu Android işletim sistemine cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Sihirli iksirleri doğru kaplara boşaltmamız gerekiyor. Bu konuda bize yardım etmelisin. Çünkü bu iksirin izleyeceği yol çok önemli. Doğru pimler çekilmez ise tüm uğraşlar boşa gider. Bu iksirin başına bir şey gelmeden şişesine ulaşması için senin strateji yaparak doğru rotayı oluşturman gerekiyor. Renkli iksirlerin geleceği senin ellerinde.

Bu oyun sayesinde hem strateji yapmayı hem de sorunlara yeni çözüm yolları bulmayı öğreneceksin. Color Flow 3D oyununun sana çok şey katacağına eminim. Ayrıca efsane atmosferi ve göz alıcı grafikleriyle oyunseverleri de kendine bağlıyor. Oyunu oynamaya başladığınızda bırakmak istemiyorsunuz. Bu nedenle çok dikkatli olun bağımlısı olabilirsiniz. Pratik oynanış şekli sayesinde istediğiniz ortamda ve şekilde oynayabilirsiniz. Her yaştan insanın oynayabileceği ve kendini geliştirebileceği zevkli bir oyun. Bu sihirli dünyanın bir parçası olmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

sedanur Bolat

Color Flow 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
343 MB DOSYA BOYUTU

Yanlış pimi çekersen patlarsın.

Color Flow 3D oyunu iOS işletim sistemine cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Sihirli iksirleri doğru kaplara boşaltmamız gerekiyor. Bu konuda bize yardım etmelisin. Çünkü bu iksirin izleyeceği yol çok önemli. Doğru pimler çekilmez ise tüm uğraşlar boşa gider. Bu iksirin başına bir şey gelmeden şişesine ulaşması için senin strateji yaparak doğru rotayı oluşturman gerekiyor. Renkli iksirlerin geleceği senin ellerinde. Elinden gelenin en iyisini yapıp oyunun kralı olabilirsin.

Bu oyun sayesinde hem strateji yapmayı hem de sorunlara yeni çözüm yolları bulmayı öğreneceksin. Color Flow 3D oyununun sana çok şey katacağına eminim.Çoğu zeka oyunundan daha zevkli ve eğitici. Ayrıca efsane atmosferi ve göz alıcı grafikleriyle oyunseverleri de kendine bağlıyor. Oyunu oynamaya başladığınızda bırakmak istemiyorsunuz. Bu nedenle çok dikkatli olun bağımlısı olabilirsiniz. Pratik oynanış şekli sayesinde istediğiniz ortamda ve şekilde oynayabilirsiniz. Her yaştan insanın oynayabileceği ve kendini geliştirebileceği zevkli bir oyun. Bu sihirli dünyanın bir parçası olmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Flow Water Fountain 3D Puzzle

    300 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Color Roll 3D!

    Eşsiz bir bulmaca oyunu
  • Color Wall 3D

    Eşsiz bir bulmaca oyunu
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Color Fill 3D

    Boyanmayan yer bırakma.
  • Color Circles 3D

    Zorlu bir bulmaca oyunu