Color Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yeni oyununda oradan oraya zıplıyoruz.

Color Jump, Ketchapp’ın basit görsel ve oynanış dinamiklerine sahip olmasına karşın bağımlılık yapan oyunları arasında. Oyunun adından da anlayacağınız üzere renkli topları zıplattığınız arcade türünde bir oyun. Top zıplatma oyunlarını fazlasıyla basit buluyorsanız oynamanızı isterim.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonunuzda dilediğiniz yerde açıp oynayabileceğiniz top oyununda köşeden köşeye zıplayarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Platformun köşeleri farklı renklerden oluşuyor. Elinizdeki topun rengi ile topun çarpacağı köşenin rengi eşleşmeli. Düşme eğiliminde olan topu fazla dokunup yukarı çarptırırsanız veya eşleşmeyen renge denk gelirse oyuna veda ediyorsunuz. Bu noktada baştan başlayabileceğiniz gibi reklam videolarını izleyerek kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Tavsiyem; internet bağlantınızı kapatıp oynamanız yönünde. Zira; neredeyse her yanma sonrasında reklam çıkıyor.

Erkan Calp

Color Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın top oyununda duvardan duvara zıplıyoruz.

Color Jump, tek parmakla rahat oynanış sunan top zıplatma oyunu. Ketchapp’ın olmasıyla zorluk düzeyini tahmin edeceğinizi düşünüyorum. Top oyunlarını seviyorsanız, iOS tarafına da ücretsiz çıkış yapan bu oyunu kaçırmayın derim. Her yerde oynayabileceğiniz, can sıkıntısını gideren, oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bir mobil oyun.

Basit görsellerden oluşan mobil oyunları sevenlerinin kendisine çeken top oyununda puan toplamak çok kolay olmasına karşın yüksek puan bir yana, çift haneli skora ulaşmak bir hayli zor. Puan almak için yapmanız gereken tek şey; düşme eğiliminde olan topu ufak dokunuşlarla zıplatarak duvara çarptırmak. Topun rengiyle duvarın renginin aynı olmasına dikkat etmeniz yeterli. Fazla dokunup topu tavana çarptırır veya ait olmadığı renge vurdurursanız oyuna veda edersiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Jump

    Küpler üzerinde kalmaya çalışın.
  • Talking Tom Jump Up

    Konuşan Tom ve arkadaşları zıplayarak eğleniyor.
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu
  • Color Road

    Voodoo'nun top oyunu reflekslerine güvenen herkese açık.
  • Color Hole 3D

    Masadakileri içinize çekin!
  • Boost Jump

    Android İçin Arcade Oyunu.
  • Jump and Destroy

    Tankla düşman üssüne giriyoruz.
  • Stack Jump

    Zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle eşsiz bir beceri oyunu