Color Splurge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,652 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Color Splurge Android uygulaması ile fotoğraflarınızın renkleriyle oynayabilir ve onları daha güzel hale getirebilirsiniz.

Color Splurge, Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanmış bir fotoğraf renklendirme uygulaması ve fotoğrafların istediğiniz kısımlarını gri, istediğiniz kısımlarını renkli yapmanıza olanak tanıyor. Son zamanlarda bu tip efektlerin giderek daha da popüler olduğunu düşünürsek işini iyi yapan bir ücretsiz uygulama olarak kullanabileceğinize inanıyorum.

Fotoğraflarınız üzerinde renksizleştirme ve renklendirme işlemlerini yaparken direkt olarak bir bölgeyi seçebilir ve sadece o bölgeye işlemler uygulayabilirsiniz. Uygulama Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar üzerinden çalışmalarınızı da yayınlamanıza izin veriyor.

Bunun yanında, Facebook albümlerinizdeki fotoğrafları da uygulama içerisinden açabilir ve böylece anında renklendirmeye başlayabilirsiniz. Hali hazırda fotoğrafı bulunmayanlar kameralarını kullanarak da fotoğraf çekebilirler.

Telefon belleği ile orantılı olarak geri alma işlemine izin veren uygulama, böylece yaptığınız efektlerden memnun değilseniz geri dönmenize imkan tanıyor. İçerisindeki 30'dan fazla farklı fotoğraf efekti de renklendirmelerin ardından daha güzel sonuçlar elde etmeye olanak tanıyor. Efekt ve renklerle oynama işlemlerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve iyi uygulamalardan bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

Color Splurge

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
17.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak renklendirilmiş fotoğraflar hazırlayabilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak fotoğraflarınız üzerinde renklendirme işlemlerini en kolay yoldan gerçekleştirebilmek için Color Splurge uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz ve oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olması nedeniyle işlemleri en hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Uygulama ilk olarak fotoğraflarınızı tamamen renklerden arındırabiliyor ve daha sonra istediğiniz bölgedeki rengi öne çıkarabiliyor ya da istediğiniz rengi vermenize imkan tanıyor.

Bölge bölge renksizleştirme ya da renklendirme işlemlerini yapabileceğiniz uygulama, aynı zamanda Facebook hesabınızda yer alan fotoğrafları da kullanabiliyor ve daha sonra yeniden yüklemenizi sağlıyor. Böylece arkadaşlarınızla ve ailenizle hemen renk oyunlarından oluşan fotoğraflarınızı paylaşabiliyorsunuz.

Twitter ve Facebook'a fotoğraf gönderme imkanının yanında fotoğrafları galerinize de kaydedebilir ya da elinizde hiç fotoğraf yoksa kameranızı kullanarak yeni fotoğraflar da çekebilirsiniz. Geri alma desteği sayesinde beğenmediğiniz fotoğraflardaki işlemleri hemen geri döndürebilirsiniz. Sadece renk oyunları değil, aynı zamanda farklı fotoğraf efektleri de barındıran uygulamanın oldukça işe yarayacağına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Color Story

    A Color Story, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, fotoğraflarınıza çeşitli efektler ve renkler vermenizi sağlayan, bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Color Effect

    Photo Color Effect, fotoğraflarına biribirinden güzel hazır efektler ekleyebileceğiniz ve aynı zamanda fırça kullanarak renklendirebileceğiniz ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Color CC

    Adobe Color CC fotoğraflarınızdaki renkleri yakalamanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Eye Color Changer

    Eye Color Changer uygulaması ile Android mobil cihazlarınızda kolayca göz renginizi değiştirebilirsiniz.
  • Color Effect Photo Editor

    Color Effect Photo Editor ile Android cihazlarınızdan tüm fotoğraflarınızı efektlendirebilir, düzenleyebilirsiniz.
  • Color Effects

    Color Effects uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraflarınızı renk filtreleriyle güzelleştirebilirsiniz.
  • Color Touch Effects

    Color Touch Effects , telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların renklerinde basit işlemlerle değişiklik yapmanızı sağlar.
  • Change Hair And Eye Color

    Change Hair And Eye Color, fotoğraflarınızdaki saç ve göz renginizi kolayca değiştirebilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.