Colorfy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
635 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Colorfy uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan eğlenceli bir boyama kitabı deneyimi elde edebiliyorsunuz.

Colorfy uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından güzel vakit geçirmek için kullanabilecekleri bir boyama kitabı uygulaması olarak karşımıza çıktı. Pek çok benzer işleve sahip uygulamanın aksine sadece çocuklar değil, aynı zamanda yetişkinler için de hazırlanmış olan uygulama, başında saatlerce otursanız bile sıkıcı olmayan bir yapıya sahip.

Oldukça kolay kullanılır bir arayüzle birlikte gelen ve küçük ekranlı telefonlarda bile keyifle kullanılabilen Colorfy'ın içerisinde çok farklı türde onlarca hazır şablon bulunuyor ve bu şablonları kullanarak en güzel kombinasyonları oluşturabiliyorsunuz. Sahip olduğunuz farklı renklerdeki kalem boyaları, şablonlar üzerindeki boşluklarda kullanıyorsunuz ve böylece parmaklarınızdan başka hiç bir şeye ihtiyaç duymadan mükemmel desenler oluşturabiliyorsunuz.

Varolan şablonlar arasında desenlerden tutun da hayvanlara ve çiçeklere kadar pek çok farklı seçenek yer alıyor. Elbette sadece yetişkinlere uygun olduğunu da düşünmemek gerek, zira uygulamadaki görseller çocukların da beğenecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri şekilde düzenlenmişler.

Çalışması esnasında herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayan Colorfy, böylelikle internetsiz kaldığınız sıkıcı günlerde de yanınızda olacaktır ve keyiflenmenizi sağlayacaktır. Her yeni güncellemeyle daha fazla seçeneğin de geldiğini ve böylece uygulamanın giderek daha renkli hale geldiğini de belirtmeden geçmemek gerek. Uygulamanın çalışmasında bir performans sıkıntısıyla da karşılaşmadık.

Eğer hem kendiniz hem de çocuklarınız için keyif verici bir boyama kitabı uygulaması arıyorsanız denemeden geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Colorfy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Colorfy, yetişkinlere özel boyama kitabı uygulaması ve ücretsiz.

Colorfy, güzel sanatlara ilgi duyan kişi olarak kullanırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir mobil uygulama. Oldukça detaylı hazırlanmış desen ve motifleri, nesneleri boyarken keyifli vakit geçireceğiniz bu uygulamayı hem iPhone hem de iPad’inizde kullanma şansınız var. Yakınlaştırma özelliği sayesinde küçük ekranlı telefonunuzda detayları kolaylıkla yakalamanız mümkün.

Yetişkinlere özel hazırlanmış boyama kitabı uygulamasında ücretsiz olarak yeterince boyanmak için bekleyen hazır şablon bulunmakta. Dilerseniz telefonunuzdaki bir fotoğrafı aktarma veya yazıyı da boyama şansınız var. Ücretsiz sunulan tüm şablonlar bittiğinde de satın alım yaparak boyama keyfine kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Boyama ekranı oldukça basit tasarlanmış. Boyamak için tek yapmanız gereken rengi seçip (ücretsiz sunulan renk paleti çok zengin değil) renklendireceğiniz alana dokunmak. Farklı kalem seçenekleri, boya türleri, dokunuşla boyama gibi detaylar mevcut değil. Bu da gerçek boyama hissini vermiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Firework

    Video izleme uygulaması
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.