Combat Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Combat Monsters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu efektlere sahip sıra tabanlı bir savaş oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu efektlere sahip sıra tabanlı bir savaş oyunu olan Combat Monsters'da yer alan ve sizin komutlarınız doğrultusunda savaşlara giren birbirinden farklı özelliklere sahip bir çok canavara sahip olacaksınız.

Canavarlarınız sizin için ya düşmanlarınızı yok edecek ya da emirlerinizi yerine getirmek uğruna girdikleri savaşlarda cesurda can verecekler.

Çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz oyunda ister arkadaşlarınıza karşı isterseniz de dünya üzerindeki diğer tüm oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.

Destenizde yer alan canavarlarla her savaş için en iyi stratejileri belirlemeli ve düşmanlarınızı savaş alanında alt etmelisiniz. Bu noktada en önemli olan şey kahramanınızı ne pahasına olursa olsun korumak olacaktır.

132 adet canavarın, 70 adet silahın, 28 adet kalkanın, 42 adet büyünün, 22 adet rünün ve 12 adet kahramanın yer aldığı oyunda ayrıca 120'den fazla farklı harita yer almaktadır.

Ölümcül savaşların asla sonunun gelmediği Combat Monsters'ı hemen Android cihazlarınız üzerine indirerek, bu sonu gelmeyen macerada sizler de yerinizi alabilirsiniz.

Can Çevrim

Combat Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
78.5 MB DOSYA BOYUTU

Combat Monsters, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir savaş oyunudur.

Eğer sıra tabanlı taktiksel strateji oyunlarını ve kart oyunlarını seviyorsanız, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu grafiklere sahip olan sıra tabanlı bir savaş oyunu olan Combat Monsters'a bayılacağınıza eminim.

Bahsetmiş olduğum tüm farklı türleri tek bir oyun içerisinde toplayarak kullanıcılara sunan bu aksiyon dolu oyunda sürekli olarak düşmanlarınıza karşı yeni stratejiler belirlemeniz gerekecek.

Combat Monsters'da düşmanlarınız arkadaşlarınız veya dünya üzerindeki herhangi bir oyuncu olabilir ama sizin amacınız her daim savaş alanından galip ayrılmak olmalı.

Sizin emirleriniz doğrultusunda düşmanlarınızı acımasızca öldürecek veya sadece emirlerinizi yerine getirmek için savaş alanında sizin için canını verecek olan farklı canavarlara sahip olacağınız oyun gerçekten benzersiz bir oynanışı oyun severlere sunuyor.

Destenizde en iyi canavarlara yer vermeli ve savaşlardan önce stratejinizi en iyi şekilde belirlemelisiniz ki düşmanlarınızı alt edebilesiniz.

132 adet canavarın, 70 adet silahın, 28 adet kalkanın, 42 adet büyünün, 22 adet rünün ve 12 adet kahramanın yer aldığı oyunda ayrıca 120'den fazla farklı harita yer almaktadır.

Ardı arkası kesilmeyen savaşların yapıldığı ve farklı stratejiler karşı karşıya geldiği Combat Monsters'ı hemen iOS cihazlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Dadi vs Monsters

    Dadi vs Monsters eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monsters Rampage

    Monsters Rampage bol aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Modern Combat 5 APK

    Modern Combat 5 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir internetli FPS oyunu. Modern Combat 5 Blackout, 70 oyunculu battle royale aksiyonuyla geliyor!
  • Spartan Combat

    Spartan Combat, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir oyun.
  • Monsters University

    Monsters University, Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarınızla oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Combat Master

    Mükemmel grafiklere sahip olan Combat Master, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.