Combat Strike: Gun Shooting - Online FPS War Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
356 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Tanınmış haritalarda FPS deneyimi yaşayacağız.

Fakmod LTD tarafından geliştirilen Combat Strike: Gun Shooting - Online FPS War Game mobil simülasyon oyunları arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak mobil platformda yayınlanan oyunda FPS dünyasına adım atacak ve sürükleyici bir oynanış ile karşılaşacağız. Bilgisayarlarda oynanan CS:GO’ya oldukça benzeyen yapımda oyuncular tanınmış haritalarda mücadele edecekler. Benzersiz çok sayıda farklı silah ile oyuncular rakiplerini etkisiz hale getirmeye çalışacaklar. Oldukça başarılı bir yapıya sahip olan mobil yapımda mekanikler oyuncuları tatmin edicidir.

Grafik açıları ile oyunculara bekleneni veren Combat Strike: Gun Shooting - Online FPS War Game şuanda 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. Oyuncular dilerlerse tek oyunculu olarak dilerlerse de multiplayer oyunculu olarak FPS oyunu oynayabilirler. Tekli modda botlar ile oynanılırken çoklu modda ise dünya çevresindeki oyuncular ile karşı karşıya geliyoruz. Oyunclar silahlarını da yükselterek daha güçlü bir hale getirebilecekler. Konsol kalitesindeki grafikler ile oyuncular sürükleyici ve ücretsiz bir FPS oyunu oynayacaklar.

Combat Strike mobil platformda Google Play üzerinden oyunculara sunuluyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World War II Survival: FPS Shooting Game

    İkinci Dünya Savaşı’na katılacağız.
  • Special Combat Ops- Counter Attack Shooting Game

    Farklı silahlar ile savaşağız.
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • Modern Combat 5 APK

    Modern Combat 5 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir internetli FPS oyunu. Modern Combat 5 Blackout, 70 oyunculu battle royale aksiyonuyla geliyor!
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!
  • Counter Terrorist 2 - Gun Strike

    Counter Terrorist 2 - Gun Strike, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.
  • Monster Killing City Shooting III Trigger Strike

    Dev yaratıklara karşı savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.