comiXchat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

comiXchat uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızda hemen karikatür ve konuşma balonları ile sohbet edebilirsiniz.

comiXchat uygulaması, Android mobil cihaz sahiplerinin kolayca karikatürler hazırlayabilmeleri ve bu karikatürlere konuşma balonları ekleyerek arkadaşlarıyla sohbet edebilmeleri için sunulan ücretsiz bir uygulama. Oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olan ve içerisinde kullanabileceğiniz onlarca farklı avatar barındıran uygulama, bu sayede karikatürlerinizde kullanmak istediğiniz karakterleri kolayca belirleyebilmenize olanak tanıyor.

Uygulamaya eklenen karakterler profesyoneller tarafından hazırlanmışlar ve böylece her kullanıcının ihtiyacına yönelik olduklarını söylemek mümkün. Hangi karakterleri kullanacağınızı belirledikten sonra tek yapmanız gereken karakterlerin tepesinde bulunan konuşma balonlarını doldurmak ve böylece basit siyah beyaz karikatürünüzü tamamlamak.

Uygulamanın oldukça verimli ve hızlı bir şekilde çalışması sayesinde karikatürlerinizi oluştururken herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Her ne kadar arkaplanda yer alan mekanı değiştirme şansınız olmasa da, uygulamanın konuşma balonları temelinde ilerlemesi nedeniyle bu affedilebilir bir kusur denilebilir.

Karikatürler ve dostlarınızla sohbetler tamamlandıktan sonra dilerseniz cihazınızn galerisine kaydedebiliyor, dilerseniz de sosyal ağ hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Eğer son zamanlarda ilginç bir uygulamaya denk gelmediğinizi düşünüyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

comiXchat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

comiXchat uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda karikatürler ve konuşma balonlarıyla dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.

comiXchat uygulaması, her ne kadar adına bakıldığında klasik bir mesajlaşma ya da sohbet uygulaması gibi görünse de aslında bir karikatürlü sohbet uygulaması diyebiliriz. iPhone ve iPad cihaz sahipleri için hazırlanmış olan uygulamanın ücretsiz olarak sunulması ve hemen alışabileceğiniz basit bir arayüzle birlikte gelmesi karikatür hazırlama işlemleriniz sırasında işlerinizi oldukça hızlandıracaktır.

Zira uygulama içerisindeki karakterleri tek tek elinizle çizmenize gerek yok ve üreticilerin tasarladıkları karakterleri hazır olarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Uygulamanın sunduğu karikatürler karakterler arası sohbetler üzerine kurgulanmışlar ve bu nedenle mesajlarınızı gönderir göndermez karikatürleriniz konuşma balonlarıyla oluşmaya başlıyorlar.

Mevcut olan avatarlar içerisinden seçiminizi yaptıktan ve arkaplanda hangi mekanın yer alacağını da belirledikten sonra konuşma balonlarının içerisini hemen doldurmaya başlayabiliyor ve böylece karakterleriniz arasındaki sohbetin nasıl devam edeceğini belirleyebiliyorsunuz. Tabii ki baloncuklara ne yazılacağı direkt olarak sizin kararınıza bakıyor ve hem eğlenceli hem de duygusal karikatürler yaratmak mümkün hale geliyor.

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra hazırlanan karikatürü sosyal ağlarınız ya da mesajlaşma uygulamalarınız üzerinden paylaşabilmeniz için gereken tüm butonlar da uygulama içerisinde yer alıyor. Elbette isterseniz karikatürleri direkt olarak cihazınızn galerisi içerisine kaydetmeniz de mümkün.

Sıkıcı uygulamalar yerine telefon ve tabletlerinizde eğlenebileceğiniz ve dostlarınızın da seveceği bir uygulama arıyorsanız comiXchat uygulamasına göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

comiXchat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

comiXchat uygulaması ile Windows Phone cihazlarınızı kullanarak eğlenceli karikatürlerle dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.

comiXchat uygulaması, Windows Phone işletim sistemli telefonları kullananların hoşuna gidebilecek enteresan uygulamalar arasında. Zira Windows Phone'da diğer işletim sistemleri kadar çok uygulamanın yer almaması nedeniyle canınız sıkılıyor ve kendinizi biraz eğlendirmek istiyorsanız kesinlikle göz atmanız gerekiyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın arayüzü ve kullanım özellikleri de yeni kullanıcıların zorlanmadan ona alışmasını sağlayacaktır.

Temel olarak karikatürler ve konuşma balonları hazırlamanız ve arkadaşlarınızla bu yolla mesajlaşmanız için yayınlanmış olan uygulama, bunu içerisindeki profesyonel isimler tarafından çizilmiş karakterler üzerinden yapmanızı sağlıyor. Dolayısıyla sıfırdan karakter çizmenin mümkün olmadığını belirtmek gerekli ancak konuşma balonlarında yazacak şeylerin tamamen serbest olması nedeniyle esas dikkati bu bölüm çekecektir ve karakterlerin kim olduğu konusu karikatürlere bakanların pek de aklına gelmeyecektir.

Şimdilik çok geniş karakter seçenekleri yer almasa da uygulamanın gelecek sürümlerinde daha fazla seçeneğin sunulacağını düşünüyorum. Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken hangi karakterlerin ekranda yer alacağını belirlemek ve daha sonra uygun yüz ifadelerini kullanmanın ardından baloncuğu kendi yazılarınızla mesajlaşma yöntemiyle doldurmak.

Ayrıca hazırlanan karikatürleri cihazınıza kaydetmek ya da arkadaşlarınızla sosyal medya hesaplarınız yahut mesajlaşma uygulamalarınız üzerinden paylaşmak mümkün olduğu için onları da bu eğlencenin içerisine çekebilme imkanınız mevcut. Yeni ve sıradışı uygulamalar arayanların göz atmaları yerinde olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.